Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Percheziții la Roșia Montană: Un bărbat cercetat pentru camată și vânzare de haine și cosmetice contrafăcute

Publicat

mascati politie noaptea 2

Polițiștii din Alba au efectuat marți, 18 octombrie, trei percheziții, în comuna comuna Roșia Montană, în cadrul unui dosar penal privind infracțiuni de contrafacere și camătă.

Potrivit IPJ Alba, din cercetări a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din comună, solicitând dobânzi și ar fi întocmit, în acest sens, diferite înscrisuri.

Totodată, bărbatul ar fi comercializat articole vestimentare și cosmetice care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care există suspiciunea că sunt contrafăcute.


În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 143 de produse vestimentare și parfumuri, în valoare de peste 10.000 lei și au fost ridicate diferite înscrisuri și mijloace tehnice care ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice și camătă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 351 din Codul Penal.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax