Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Percheziții realizate de DIICOT ȘI BCCO Alba Iulia, la Sibiu. Au destructurat o grupare care vindea droguri de mare risc

Publicat

O serie de percheziții domiciliare au fost realizate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, marți 26 septembrie la Sibiu. 

Mai exact este vorba despre 4 mandate de percheziții domiciliare, ce privesc mai multe persoane suspecte de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, două persoane bănuite ar fi comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de mare risc, cunoscute generic sub denumirea de „cristal” (3-CMC), către consumatori din județul Sibiu.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba.


Acțiunea beneficiază de sprijinul inspectoratelor de poliție județene Alba și Sibiu – serviciile pentru acțiuni speciale.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax