Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO PERCHEZIȚII: Saloane de masaj unde se vindeau droguri și servicii pentru bărbați, descoperite cu ajutorul BCCO Alba

Publicat

Polițiștii BCCO Alba alături de mai mulți colegi din țară au efectuat joi, 25 mai 2023, mai multe percheziții pe raza județelor Arad și Timiș.

Perchezițiile au fost conduse de DICOT Timișoara și au vizat saloane de masaj erotic, unde s-ar fi vândut susbstanțe cu efect psihoactiv, dar s-ar fi practicat și prostituția de către 11 femei. 

La data de 25.05.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună polițiști din cadrul B.C.C.O. Timișoara efectuează 13 percheziţii domiciliare pe raza județelor Arad și Timiş, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea a două grupări infracţionale organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism şi efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, care au acționat în zona de vest a României.


În cauză s-a reținut că, în perioada iunie 2021 – mai 2023, sub paravanul a patru societăţi comerciale, au fost constituite două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, în variantele înlesnirii practicării prostituţiei şi tragerii de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către un număr de 11 persoane de sex feminin.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde au fost distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, clienţilor celor două stabilimente.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara urmează a fi conduse 21 de persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Timișoara, B.C.C.O. Alba, S.C.C.O. Sibiu, S.C.C.O. Hunedoara, B.C.C.O. Cluj şi B.C.C.O. Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timişoara şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T. și Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jon

    joi, 25.05.2023 at 10:56

    tolobonule , azi e joi si 25 mai !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax