Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Peste 1.000 de colete trimise prin corespondență, percheziționate de polițiști. Ce căutau oamenii legii

Publicat

YouTube video

Percheziții de amploare realizate de polițiștii de la transporturi. Peste 1.050 de colete trimise prin corespondență au fost verificate. În cadrul prechezițiilor au fost vizate traficul cu tutun prelucrat și evitarea plății accizei la bugetul de stat, de către cei care se ocupă cu comerțul tutunului prelucrat. Până în momentul de față au fost confiscate aproximativ 1.600 de kilograme de tutun.

Potrivit IPJ, aceste acțiuni au debutat în urmă cu două zile și au avut la bază o documentare informativă minuțioasă, reușindu-se astfel confiscarea, până în acest moment, a 1.600 de kg. de tutun prelucrat, supus accizării. Prejudiciul adus bugetului de stat se ridică la aproximativ 140.000 de Euro.

Vezi pe România24.ro și VIDEO : Medic ginecolog agresat într-o clinică privată. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei

De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate, au mai fost identificate tuburi și filtre pentru țigarete, dar și o mașină de fabricat țigarete.

Vezi pe România24.ro și Elevă în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de o colegă. Incidentul s-a petrecut în plină zi

Dacă toate acestea ar fi ajuns la destinatari, s-ar fi putut confecționa aproape 2.000.000 de țigarete contrafăcute (estimativ, aproape două tir-uri) care ar fi ajuns pe piața neagră din România, putând afecta, totodată, sănătatea consumatorilor.

Menționăm că toate aceste activități au fost realizate sub coordonarea Direcției  Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române de către polițiști ai Secției Regionale de Poliție Transporturi București, în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București.

De asemenea, acțiunile polițiștilor au beneficiat de sprijinul Poștei Române și a Direcției Regionale Vamale București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax