Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Peste 100 de arbori uscați au fost înlocuiți pe traseul de pe latura exterioară de Nord a Cetății Alba Carolina

Publicat

Circa 110 arbori uscați, aflați pe traseul de pe latura de Nord a Cetății Alba Carolina, au fost înlocuiți de către constructor. Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, aceștia erau în perioada de garanție. 

Reamintim faptul că noua zonă de relaxare și recreere din Alba Iulia a fost dată în folosință la sfârșitul lunii decembrie 2021. La câteva luni distanță, cetățenii au semnalat faptul că zeci de arbori plantați pe spațiile verzi s-au uscat.

Noul traseu de pe latura exterioară de Nord-Vest a Cetății Alba Carolina a fost amenajat printr-o investiție de peste 9,2 milioane de lei.

Zona este destinată activităților de recreere și relaxare și însumează o suprafață de 2,9 hectare (29.000 mp), din care 26.000 mp sunt spații verzi, în care au fost plantați peste 225 de arbori.

Traseul mai cuprinde piste de biciclete, alei pietonale, mobilier urban, zone de relaxare, agrement sau petrecere a timpului liber.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 02.02.2023 at 20:40

    Ce porcărie, au ştiut de la început că sunt uscaţi, dar tot i-au plantat. Cine-i frizerul ăla care se ocupă la Primărie de achiziţia arbuştilor şi plantelor ornamentale ? Câte prime de merit a o fi luat în anul trecut ? Că la Primărie şi prostia se plăteşte.

  2. Ioan

    joi, 02.02.2023 at 21:06

    Pilu, pomii ăștia nu au fost plantati de Primărie, ci de constructorul care s-a ocupat de lucrări. Din 225 s-au uscat 110. Vedem în primăvară dintre ei câți se mai usucă 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax