Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Peste 100 de români veniți din Europa, triați pe A1, la Vințișoara. O parte, puși în carantină la un hotel din Alba Iulia

Publicat

O coloană de peste 30 de mașini cu cetățeni români întorși din străinătate, venită din Vama Nădlac, a ajuns joi după-amiaza în punctul de triere aflat într-o parcare pe Autostrada A1 Deva – Sibiu, în zona Vințișoara.

Potrivit unor surse, 128 de persoane aflate în 33 de autoturisme au ajuns joi în punctul de triere aflat în parcarea de pe A1, la Vințișoara.

Majoritatea dintre aceștia au fost trimiși în carantină în centre din Cluj și Sibiu. 8 dintre ei au ajuns într-un centru de carantină amenajat la un hotel aflat pe strada Arieșului din Alba Iulia.

La intrarea în parcarea unității turistice se aflau mai mulți jandarmi și polițiști, dar și persoane îmbrăcate în costume de protecție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Coronabere

    joi, 26.03.2020 at 21:08

    Vor fugi din izolare și vor infecta toată Alba. Nu e corect! Trebuiau ținuți în carantină la vamă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax