Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Peste 200 de bicicliști au participat la cea mai colorată cursă din Alba Iulia. Claxoane, zâmbete și multă voie bună

Publicat

YouTube video

Într-o zi frumoasă de vară, peste 200 de bicicliști au participat la cea mai colorată cursă din Alba Iulia.

Sub sloganul ”Flori, fete și biciclete”, cu mic, cu mare, bunici, nepoți, tineri, dar în special doamne și domnișoare au pedalat aproximativ 7 kilometri prin Cetatea Alba Carolina. 

skirt bike

Claxoanele au răsunat duminică 30 iunie prin toată Cetatea, anunțându-i pe cei prezenți că doamnele și domnișoarele au ieșit la pedalat. 

YouTube video

”Este a șasea ediție pentru Skirt Bike Alba Iulia, ne bucurăm să fie cea mai numeroasă, cu peste 200 de participanți. Avem și cel mai lung traseu de până acum de 7 kilometri, deoarece în fiecare an, participanții doreau să pedaleze mai mult”, a declarat Iulia Gus. 

YouTube video

Scopul evenimentului este acela de a le încuraja pe doamne și domnișoare să aleagă bicicleta ca mijloc de transport în drum spre muncă și înapoi spre casă.

skirt bike

Mai mult, organizatorii, Bicheru Cycling, promovează prin mersul pe bicicletă un stil de viață sănătos și plin de fericire. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax