Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Peste 300 de elevi din Sebeş au participat la Marşul cititorilor şi cărţilor, în oraş

Publicat

Străzile municipiului Sebeș s-au umplut, joi, de școlari de toate vârstele. Aceștia au participat la tradiționalul Marș al cărților și al cititorilor, prin care au dorit să atragă atenția asupra importanței cărții și implicit a lecturii, în viața fiecăruia dintre noi.

Peste 300 de elevi de la toate școlile și liceele din oraș, însoțiți de cadre didactice și de bibliotecare – coordonatoare de proiect, pornind din centrul orașului, au mărșăluit pe străzi, îmbrăcați în personaje de poveste preferate, cu coșuleţe frumos împodobite din care au împărțit fluturaşi trecătorilor, cu pancarte pe care au scris citate despre carte.

Marșul s-a încheiat la  Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Aici, unii au devenit spectatori, iar alții au evoluat pe scenă, într-un frumos program artistic – cântece despre carte, transmite bibliotecar Maria Paştiu, de la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax