Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Peste 40 de tone de echipamente de protecție sunt aduse în țară cu aeronave MApN, din Germania

Publicat

Aproximativ 45 tone de echipamente, constând în 100 de mii de combinezoane de protecție, sunt aduse în țară, în perioada 13-17 aprilie, cu aeronave de transport aparținând Forțelor Aeriene Române, ce vor executa zboruri zilnice pe ruta București-Frankfurt și retur, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Echipamentele au fost achiziționate din Coreea de Sud de statul român, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, iar zborurile au fost solicitate de către Departamentul pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne, a precizat MApN.

Distribuirea echipamentelor va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, echipamentele vor fi alocate, în funcție de nevoi, personalului medical din țară și echipajelor operative care acționează în teren.

sursa: Ministerul Apărăriii Naționale – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea T.

    luni, 13.04.2020 at 17:58

    Contra culegatorilor in agricultura?
    Guwerner-ul si-a dat cu stangu-n dreptul,vai si amar,suntem sclavii europei?Imaginile cu muncitorii in sir indian mi-au adus aminte de holocaust,dam amenzi in tara,oare guwernul ce amenda merita ?
    RUSINE PNL-istilor !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax