Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Petrecere inedită pe un drum din Cluj. Mai mulți tineri au sărbătorit 6 ani de când o groapă a apărut în viața lor

Publicat

g

Mai mulți tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit 6 ani. Tinerii i-au cântat ”La mulţi ani!”, i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea celor 6 ani de când groapa a intrat în viaţa lor, scrie publicația Romania24.ro.

Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor.

Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere.

Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la ”ziua de naştere” a gropii din asfalt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax