Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Piei de mistreț abandonate pe jos în curtea unei tabere școlare din Alba, după o partidă de vânătoare. Ce s-ar fi întâmplat

Publicat

Două piei de mistreț, dintre care una cu o parte din capul animalului ar fi fost abandonate, în curtea taberei școlare Poșaga de Sus, din comuna Poșaga: cel puțin asta reiese dintr-un video postat pe Facebook. 

Este vorba despre un film postat de Dan Dora care explică ceea ce vede în curtea taberei școlare. 

Potrivit bărbatului, duminică ar fi avut loc în zonă o partidă de vânătoare colectivă, iar apoi după vânătoare animalele ar fi fost eviscerate în spațiul taberei școlare.

Tabara în sine a fost reabilitată cu fonduri europene și inaugurată în prezența oficialităților județene în iulie 2018.

Acesta arată și pieile a doi mistreți, aruncate pe jos, în curtea taberei, iar pe una dintre piei este încă vizibil parte din capul animalului.


În timp ce filmează ceea ce se află în curtea taberei bărbatul spune că: ”Vorbim de pandemie de pestă porcină? Uitați-vă aceștia sunt lucrătorii de la OS Muntele Mare

care mai nou se ocupă de vânătoare. Au făcut și chef aici, asta este problema lor, asta nu contează. Pielile de mistreț aruncate lângă drum”.

În filmare se pot observa și doi câini despre care cel care a făcut video-ul susține că ar fi putut consuma din carnea care se afla pe resturile aruncate pe jos.

sursă video: Dan Dora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax