Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Pilotul de raliuri din Alba Iulia, Groza Elisei și copilotul Adrian Morariu au câștigat Raliul Clujului la clasa NAT12

Publicat

Pilotul de raliuri din Alba Iulia, Groza Elisei, alături de copilotul Adrian Morariu au câștigat Raliul Clujului la clasa NAT12. Evenimentul sportiv s-a desfășurat în perioada 7-9 octombrie și a adus la start cei mai valoroși și în formă piloți de raliuri ai momentului.

Echipa din Alba Iulia a concurat cu  Honda Civic Type Rde clasa NAT12, o mașină de curse cu tracțiune pe față. Avansul pe care Elisei și Adrian l-au avut la sfârșitul competiției față de restul echipajelor care au concurat la clasa lor a fost unul imens.

La clasa lor de concurs au luat startul opt echipaje.

Mai exact, la sfârștiul competiției, cei doi albaiulieni au urcat pe podium datorită unui timp foarte bun, o diferență de 5 minute și 43 de secunde.

Comentatorii raliului au precizat despre Elisei că și-ar dori să îl vadă mai mult la curse. ”Este un om foarte drag nouă, un om care a alergat de-a lungul timpului în campionatul național de raliuri și cel de viteză în coastă. A făcut-o la un nivel foarte înalt de fiecare dată”, au spus aceștia.

YouTube video

De asemenea, au adăugat că echipa celor doi sportivi din Alba este un cuplu care a alergat mult timp și a făcut performanță la probele speciale.

YouTube video

Mașina cuplului din Alba Iulia, Honda Civic se ridică undeva la suma de 25.000 de euro.

Raliul Clujului este o etapa a campionatul național de raliuri a României. Etapa de la Cuj a însumat 127 de kilometri împărțiți în 8 probe speciale. Au luat startul 79 de concurenți.

După cele opt probe speciale Ely și Adi s-au clasat pe  locul 1 al clasei NAT12.  Cei doi au reușit să câștige cinci din cele opt probe ale raliului, cât si locul 21 al clasamentului general.

”A fost un raliu frumos, tehnic, vremea foarte bună, probele au fost frumoase dar în același timp tehnice și cu multe capcane.

Vă mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă prezenta noastră aici, suntem foarte fericiți pentru rezultat, mulțumim echipei tehnice, prietenilor, spectatorilor și tuturor celor care au fost alături de noi!”, au declarat pentru alba24.ro, cei doi sportivi din Alba Iulia.

sursă foto: arhiva personală Groza Elisei.

Video: Federația Română de Automobilism Sportiv, Youtube.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax