Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Pirații Muntelui, șase zile de aventură în Munții Trascăului. O zonă magnifică din Alba, prin ochii unor turiști atipici

Publicat

YouTube video

O drumeție mai specială, filmată pe parcursul a 6 zile, în Munții Trascăului, a fost postată pe canalul de youtube al Piraților Muntelui, un grup de tineri pasionați de aventura montană. 

”Ce pot spune sincer, e că mie personal, cât și tuturor piraților, ne pare sincer rău că zona voastră magnifică e atât de departe de București… am merge acolo în fiecare weekend. Sper ca în acest film am reușit să prezentam zona, în stilul nostru specific – mai detașat, fără să aducem vreo lipsă de respect asupra subiectului”, a spus unul dintre membrii echipei, pentru Alba24.ro

Despre film, aceștia spun că este ”un alt fel de expunere a mersului pe munte”. Pe parcursul filmărilor, aceștia au trecut prin multe aventuri și chiar s-au fotografiat cu un fulger.

Traseul lor: Cetatea Trascăului (Colțești), Rimetea, Piatra Secuiului, Colții Trascăului, Salciua de Jos, Sub Piatra, Peștera Huda lui Papară, Cascada Dâlbina, Vânătările Ponorului, Cheile Geogelului, Cheia, Cheile Râmețului, Cabana Râmeț, Valea Uzei și Cascada Șipote.

”A fost prima dată când am abordat acești munți și putem spune că am fost complet copleșiți de frumusețea acestor meleaguri și de oamenii cu care am interacționat, care ne-au primit în casele lor, ne-au îndrumat, ne-au făcut să zâmbim și cu care am ciocnit un pahar!

Aria vastă a acestor munții și frumusețea lor sunt doar două motive pentru care ne vom întoarce cu siguranță!

În cele 6 zile petrecute acolo, am trecut prin câteva puncte cheie din Munții Trascău: Cetatea Trascăului (Colțești), Rimetea, Piatra Secuiului, Colții Trascăului, Salciua de Jos, Sub Piatra, Peștera Huda lui Papară, Cascada Dâlbina, Vânătările Ponorului, Cheile Geogelului, Cheia, Cheile Râmețului, Cabana Râmeț, Valea Uzei și Cascada Șipote. Nicio pasăre nu a fost rănită în realizarea acestui episod!” au scris aceștia în descrierea filmului. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax