Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Pista de bicicliști de pe dealul Mamut comparată de albaiulieni cu Transalpina. Vezi cum arată în acest moment

Publicat

YouTube video

Deşi nu este încă finalizată, pista de biciclişti de pe dealul Mamut începe să adune tot mai mulţi amatori de plimbare. De curând un grup de tineri din Alba Iulia au făcut o mică „excursie” pe „Transalpina de Mamut”, pe care au reuşit să o filmeze.

Cinci albaiulieni pasionaţi de biciclete au ieşit în urmă cu o săptămână la o plimbare pe drumul de pe Mamut, drum care în acestă lună ar fi trebuit să fie finalizat. Aceştia au filmat mica lor aventură după care au postat videoclipul de internet. Din câte declară chiar cel care a realizat filmarea, Radu Goadă, o plimbare pe acest traseu este o adevărată plăcere. Radu spune că nu au ştiut foarte multe lucruri despre acesta pista de biciclişti iar faptul că au ajuns chiar pe „Transalpina de Mamut”, după cum au numit-o, a fost mai mult o întâmplare.

Deși ar fi trebuit să fie finalizată în acestă lună, pista de bicicliști mai are de așteptat până a fi terminată. Se pare că firma care se ocupă de executarea lucrărilor a cerut prelungirea contractului cu încă 8 luni.

Amenajarea drumului ce leagă cartierele Micești și Pâclișa este parte din proiectul „Valorificarea resurselor turistice naturale în zona Mamut. Parc Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” – Valea Popii Municipiul Alba Iulia”, inițiat de primărie, cu o valoare a investiţiei de 10.927.160 lei, din care credit aprobat 4.165.313,36 lei, utilizat 539.447 lei în perioada 2010-2011, 1.755.383,90 lei în 2012 şi 1.870.479,46 lei redistribuit pentru 2013.

Lungimea drumului este de 5.441 metri liniari și are două componente: o alee pietonală lată de 2 m și o pistă de biciclete cu o lățime de 3 m, cu două benzi, circulabilă în ambele sensuri.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax