Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Planurile pentru județul Alba ale noului secretar de stat în Ministerul Economiei, Călin Bodea

YouTube video

Publicat

Călin Bodea a fost numit, miercuri,  prin decizie a premierului Viorica Dăncilă, secretar de stat în Ministerul Economiei. Acesta a fost prezent joi la sediul PSD Alba unde și-a prezentat obiectivele pe care le are din noua funcție. 

„De luni o să încep activitatea, știu că este un minister cu greutate, un minister care în județul Alba are în subordine trei societăți mari: Cupru Min, acolo am și lucrat și cunosc foarte bine aspectele, mai sunt cele două fabrici de arme de la Cugir și Salina Ocna Mureș. Sper ca din postura pe care o am, de secretar de stat, să reușesc să contribui la îmbunătățirea produselor, a serviciilor pe care le oferă cele trei societăți comerciale, la dezvoltarea lor în a așa fel încât în viitorul apropiat să vorbim despre noi locuri de muncă la cele trei societăți, extindere de capacitate”, a declarat Călin Bodea.

Bodea a fost numit în funcția de secretar de stat prin decizie a premierului Viorica Dăncilă.

„Decizie privind numirea domnului Călin Bodea în funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei”, se arată în actul publicat în Monitorul Oficial.

Năsut în 1971, Călin Bodea este originar din Câmpeni. De profesie este inginer și economist, având studii de masterat în drept. În perioada 2006 – 2010 a fost șeful oficiului prefectural Câmpeni, iar până în 2017, manager la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni, după care a revenit la Instituția Prefectrului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate