Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: PNL susține introducerea certificatului verde pentru cumpărături din magazine neesențiale. Ce spune Florin Cîțu

Publicat

PNL susține introducerea verificării certificatului verde în magazinele neesențiale. Aceștia vor susține în Parlamentul României, nevoia urgență de introducere a noii măsuri. 

Mai exact dacă demersul susținut de PNL va deveni lege, toți cei care vor intra în magazine neesențiale vor fi nevoiți să prezinte un certificat digital verde. 

”Biroul executiv al PNL a luat decizia astăzi de a susține în Parlamentul României demersul pentru introducerea certifcatului verde, pentru activitațile economice în afara de cele esențiale.

Este soluția de a ssusține economia deschisă și de a nu ajunge la un nou lockdown. O să susținem în Parlamentul României introducerea certificatului verde în magazinele neesențiale”, a declarat președintele PNL, Florin Cîțu.

Mai exact, certificatul verde nu se va introduce la magazinele alimentare, supermarketuri, farmacii și alte activități economice considerate esențiale, a decis, vineri, conducerea PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    vineri, 15.10.2021 at 21:13

    Adevărul e că de când sunteți la guvernare n-ați făcut nimic pentru popor . Ați făcut o mulțime de promisiuni,v-ați asumat o grămadă de răspunderi, rezultat ZERO .Le-a ajuns cuțitul la os româniilor și voi faceți circ , voi sunteți ,,analfabeți”nu omul de rând care trăiește de pe o zi pe alta .Acum vreți să obligați lumea să se vaccineze altfel vor rămâne fără servici și bruma de salar? Până și din asta faceți circ !!! Toată vara ați fost în concedii și v-ați lăfăit pe banii contribuabiliior conșțienți de faptul că pandemia nu s-a terminat , litoral cu mii de persoane ,ulterior în toamnă spectacole cu alte mii de persoane ,iar în final ,,marele congres”,tot cu mii de persoane .Întrebarea mea e : în tot acest timp nu a fost covid ?
    Specialiștii au propus limitarea sau închiderea temporară a unor activități ,nu vreți pentru că vă încurcă afaceriile . Copii merg cu frică la școală ,dar nici acest lucru nu vă interesează . Adevărul e că ar fii multe de spus dar mă opresc aici ,nu înainte de a vă pune o ultimă întrebare.
    România este datoare până peste cap. În momentul în care nimeni nu v-a mai vrea să ne sprijine financiar d-voastră o să mai dați din coate pentru a ajunge pe o funcție bine plătită în guvern ? Cu stimă și să auzim numai de bine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax