Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Podul peste Râul Mureș de la Ciugud, gata pentru recepție. Muncitorii lucrează la ultimele elemente de siguranță

Publicat

Podul peste Râul Mureș va fi recepționat în perioada imediat următoare, potrivit reprezentanților Primăriei Comunei Ciugud. 

”Lucrările sunt finalizate și se lucrează la ultimele retușuri, urmând ca în scurt timp să fie recepționată investiția” a declarat pentru Alba24, Dan Lungu, purtătorul de cuvânt al instituției.

Se mai lucrează la câteva elemente de siguranță și de semnalizare.

Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 15 milioane de lei (cu TVA inclus), reprezentând fonduri guvernamentale și fonduri din bugetul local al Comunei Ciugud.

Au fost funcționalizate și cele 2 sensuri giratorii, cel de la intrarea în satul Șeușa și cel de pe șoseaua Alba Iulia-Teleac, dar cel de la Șeușa necesită câteva lucrări de finalizare.

Podul are o lungime de aproape 150 de metri, o suprafață carosabilă de 7,5 metri lățime (două benzi de 3,75 metri lățime) și două trotuare de 1,27 cm lățime.

După finalizarea drumului de acces de aproximativ 1,7 kilometri, localitatea Șeușa va fi legată de zona industrială Ciugud. Deși circulația nu a fost deschisă oficial, drumul și podu sunt deja folosite de localnici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax