Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Poliția și Jandarmeria vor tineri mai puternici. Reguli noi la examenul fizic de admitere, în toate școlile MAI. DOCUMENT

Publicat

YouTube video

Ministerul de Interne își dorește ca viitorii agenți de poliție și jandarmi, să fie mult mai bine pregătiți din punct de vedere fizic, pentru a face față infractorilor. Din acest motiv au fost schimbate regulile de admitere în toate școlile MAI.

Probele fizice vor fi de două mai grele ca până acum și mai mult de atât, va fi reintrodus criteriul de înălțime. Cei care doresc să își depună dosarul trebuie să aibă minim 1, 70 metri. 

Vezi AICI: ADMITERE MAI 2021: ÎNSCRIERI la şcolile de agenţi de POLIȚIE şi subofiţeri jandarmi, pompieri. LOCURI, CALENDAR, condiții

Spre exemplu, până acum, proba în care un manechin de 4o de kilograme trebuia târât pe o distanță de 10 metri a fost modificată, de acum încolo manechinul va cântări 60 de kilograme. 

O altă noutate la admitere, la proba fizică, va fi verificarea forței și a vitezei. Mai exact, candidații vor avea de atins din săritură, o minge de tenis suspendată la 2 metri și 55 de centrimetri. 

”<Pune osul la treabă> – obstacolele nu se sar singure”, este îndemnul reprezentanților polițiștilor într-o postare pe Facebook, referitor la noile modificări ale probei sportive. 

Toate modificările la proba sportivă pot fi vizionate AICI.

sursă foto: Facebook, Poliția Română

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax