Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Poliţist comunitar din Cugir „detaşat” la paza oilor?

Publicat

În cursul dimineţii, pe adresa redacţiei Alba24 ne-a fost transmis fimuleţul de mai jos. În acesta se vede un poliţist comunitar care aleargă după o turmă de oi. Potrivit unor surse, poliţistul este angajatul Primăriei Cugir. Aceleaşi surse au afirmat că oile sunt ale primarului Adrian Teban. În replică, primarul Cugirului a declarat că oile din filmuleţul postat pe 220.ro nu sunt ale lui, ci ale fostului lider al PC Toader Ulise. Teban susţine că a trimis poliţiştii comunitari să mute oile de pe o păşune din zona depozitului din localitatea Vinerea – aflată în administrarea CL Cugir – deoarece proprietarul acestora nu plătise taxele de păşunat. Primarul Cugirului ne-a precizat că, în scurt timp, ne va transmite şi un comunicat prin care va aduce clarificări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion

    sâmbătă, 27.11.2010 at 20:24

    Nu ma mira nimic din ce fac acesti zisi aparatori ai democratiei. Ei au incurajat nemunca servilismul politic si acum striga hotii. Pacat de orasul Cugir care era odata mandria Romaniei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax