Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Polițiștii din Alba – omagiu în fața sediului IPJ Alba, pentru colegul lor împușcat de un interlop, la Timiș

Publicat

YouTube video

Sirenele au sunat timp de un minut în centrul municipiului Alba Iulia. Polițiștii i-au adus astfel un omagiu în fața sediului IPJ, colegului lor împușcat. Un poliţist de 43 de ani, din județul Timiș, a fost împuşcat mortal, duminică după-amiaza, pe raza localităţii Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire naţională, pentru că avea de executat o condamnare.

”Suntem alături de familia colegului nostru care a pierit în mod tragic într-o misiune și transmitem condoleanțele noastre și suntem alături de toți polițiștii din țară care în aceste momente trec prin momente foarte grele. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” a transmis Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

„Se pare că bărbatul urmărit, pentru a cărui prindere au fost organizate filtre în judeţ, a reuşit la un moment dat să coboare din maşina în care se afla şi să se refugieze într-un imobil. Poliţiştii din filtru şi civili au înconjurat imobilul, iar cel urmărit a deschis focul, gloanţele rănindu-l pe unul dintre poliţişti în zona gâtului. După aproape două ore de manevre de resuscitare, acesta nu a putut fi resuscitat. Poliţia a organizat filtre pentru prinderea autorului crimei”, au precizat surse judiciare.

Asupra agresorului poliţistului ucis în misiune în judeţul Timiş, duminică, au fost trase trei focuri de armă, atacatorul, care nu a fost prins, fiind în continuare înarmat, a anunţat adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, Florian Dragnea.

„Asigurăm că au fost luate toate măsurile posibile pentru identificarea şi prinderea acestui bărbat. S-a întocmit dosar penal pentru omor calificat, iar procurorii Tribunalului Timiş cercetează cazul. Individul este înarmat la acest moment. Orice persoană îl observă să nu îl abordeze, ci să sesizeze de urgenţă Poliţia”, a declarat Dragnea, în cadrul unei conferinţe de presă.

UPDATE: Și personalul Jandarmeriei Alba a păstrat astăzi un moment de reculegere, la ora 12.00, în memoria lui Cristian Amariei, polițistul din județul Timiș căzut la datorie duminică. Autospecialele Jandarmeriei  Alba au staționat timp de 1 minut, iar efectivele unității au păstrat un moment de reculegere.

jandarmeria alba moment de reculegere

”Inspectoratul  de Jandarmi Județean Alba  își exprimă regretul pentru tragica pierdere a camaradului nostru. Dumnezeu să îl ierte și să  îl odihnească în pace!”, a transmis Jandarmeria Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax