Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Polițiștii nu au nici un suspect în cazul cocktailurilor Molotov găsite la Alba Iulia. Declarațiile adjunctului IPJ Alba

Publicat

Polițiștii din Alba nu au deocamdată un cerc de suspecți în cazul celor patru sticle asupra cărora există suspiciuni că ar fi cocktailuri Molotov, găsite într-o plasă, într-un coș de gunoi, în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia. 

”Până la acest moment nu am reușit să identificăm persoana, urmează ca ulterior să vă comunicăm rezultatele acestor investigații și care au fost motivele pentru care aceste recipiente au fost depozitate sau abandonate în acest container, sau scopul urmărit de persoana respectivă” a declarat comisarul șef Mihai Rus, adjunctul șefului IPJ Alba.

Întrebat de reporterul Alba24 dacă Poliția are un cerc de suspecți, Mihai Rus a spus că ”până în acest moment nu”.

”Desfășurăm în continuare activitățile specifice, urmează să stabilim. Sigur, s-a creat o panică pentru că imediat, cine le-a găsit a crezut că ar putea fi folosite ca material incendiar, însă deocamdată nu știm” a adăugat acesta.

Poliția a deschis un dosar penal in rem, pentru a afla cine le-a lasat acolo și în ce scop.

Cele patru sticle au fost duse în laboratorul criminaliștilor de la IPJ Alba pentru cercetări. Mai exact, criminaliștii analizează compoziția substanței din sticle ce pare a fi un material inflamabil și au ridicat urme de pe recipiente.

De asemenea se analizează imaginile video de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a identifica persoana care a băgat plasa cu sticle în coșul de gunoi.

Reamintim că mai multe sticle ce par a fi Cocktail-uri Molotov au fost descoperite miercuri, 8 februarie, în jurul orei 10.10, în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia.

Cele patru sticle au fost găsite într-un coș de gunoi amplasat lângă Catedrala din Cetatea Alba Carolina.

Mai multe surse au declarat pentru alba24.ro că lichidul din sticle mirosea a combustibil.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax