Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Pomohaci, aplaudat de sute de oameni la festivalul de la Jina, la primul spectacol după caterisire! I-a făcut dedicații preotului din comună

Publicat

pomohaci Fostul preot Cristian Pomohaci a cântat astăzi pe scena festivalului ciobănesc „Sus pe muntele din Jina”, la prima sa apariție publică într-un concert, după ce a fost exclus din biserică. Sute de oameni l-au primit cu aplauze și chiar cu flori. Pomohaci le-a mulţumit și i-a dedicat prima prima melodie din repertoriu „slujitorului Sfântului Altar, de aici, de la Jina”.

„Vă mulţumesc. Vă rog să îmi permiteţi ca prima melodie pe care o voi interpreta să fie dedicată slujitorului Sfântului Altar, care slujeşte aici, în Jina. Să-i sărut mâna sfințită și să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa cine poate o duce”, a spus Cristian Pomohaci, de pe scena Festivalului „Sus pe muntele din Jina”. La acest festival, cel mai vechi din România, participă ciobani din Sibiu, Alba, Vâlcea și Argeș.

În urmă cu 2 zile, Pomohaci a fost exclus din preoție după un scandal cu tentă sexuală în care a fost implicat.

Video oradesibiu.ro

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Buz

    luni, 31.07.2017 at 07:50

    Poate ii arde Pornohaci

  2. ardelean

    luni, 31.07.2017 at 21:21

    se vede din toate filmarile ca au fost oameni platiti pentru sustinere, femeile acelea cu flori si copii au coborat dintrun microbuz! cei ce aplauda sunt un grup restrans, restul oamenilor stau si se minuneaza!
    pe mine ma bucura ca ciobani sunt oameni chibzuiti si nu or huiduit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax