Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Pompierii din Câmpeni au un nou sediu: Ce autospeciale au la dispoziție cei aproape 70 de salvatori militari ai secției

Publicat

Pompierii din Câmpeni au un sediu nou. Clădirea care are în jur de 1000 de metri pătrați a fost inaugurată sâmbătă, 30 martie 2024. La inaugurare au participat autorități locale, județene, dar și șeful DSU, Raed Arafat. 

Este o investiție necesară în Câmpeni, unde pompierii trebuie să intervină în mai multe localții, iar unele dintre ele greu accesibile.

Aceștia au în dotare autospeciale pentru mai multe tipuri de intervenții și situații în care pompierii trebuie să intervină rapid.

”Secția are autospeciale SMURD pentru acordarea de prim ajutor, cât și autospeciale de intervenție. Autospeciale de diferite capacități, autospeciale de descarcerare, pentru salvare de la înălțime. Echipaj cu barcă pentru salvat din mediu acvatic.

Suprafața stației are în jur de 1000 de metri pătrați, din care peste 500 sunt garaje.

La Secția de pompieri Câmpeni, aproximativ sunt 70 de pompieri”, a declarat șeful Inspectoratului Situații de Urgență Alba, Ovidiu Costea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax