Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Porcii mistreți au făcut prăpăd în culturile de porumb din Bucerdea Grânoasă. Peste 200 de hectare distruse

Publicat

YouTube video

Dezastru pentru unii agricultori din Bucerdea Grânoasă. Peste 200 de hectare de teren semănat cu porumb au fost distruse de mistreți și potrivit localnicilor, autoritățile nu iau nici o măsură.

Ba mai mult, aceștia au fost îndrumați să își închidă cu gard metalic terenul, dacă vor să scape de prăpădul lăsat în urmă de mistreți. 

Potrivit unui cititor Alba24 din Bucerdea Grânoasă, care este și agricultor, săptămâna trecută, terenul său de aproximativ 2,7 hectare pe care a semănat porumb a fost distrus de către porcii mistreți care se plimbă liberi pe pământul oamenilor. 

Degeaba au încercat agricultorii să sperie animalele sălbatice, noaptea, cu tunuri cu carbid sau motoare de mașini ambalate la maxim. Mistreții au fugit din zonele respective și au distrus alte culturi. 

De la jumătatea lunii aprilie și până în prezent, porcii mistreți au reușit să distrugă peste 200 de hectare de teren cu porumb semănat.

Acum agricultorii trebuie să reia semănatul, acțiune care îi costă în jur de 2.000 de lei pe hectar. 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax