Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Povestea Bellei, o tânără din Alba Iulia, mamă a trei copii la emisiunea ”Schimb de mame”. Sentimente și emoții la TV

Publicat

Bella este o tânără de 32 de ani din Alba Iulia care a participat la emisiunea ”Schimb de Mame” și a apărut în episodul 7 sezonul 30. 

Tânăra din Alba Iulia, mama a trei copiii și-a spus povestea de viață în fața camerelor de luat vederi, timp de o săptămână. 

Aceasta a făcut schimb de familii cu o mamă din Moșnița Veche, un sat din județul Timiș. Mama de schimb, cea care a mers la Alba Iulia pentru a sta cu familia Bellei a fost Carina, o tânără de 31 de ani.

Bella a avut primul copil la vârsta de 18 ani, un băiat Laurențiu care acum are 14 ani și este cel mai mare copil al familiei. După a divorțat, iar din altă relație mai are doi copii, două fete, Eda și Betty de 11 și 10 ani.

YouTube video

În timp ce Laurențiu păstrează legătura cu tatăl său, cele două fete nu își cunosc tatăl, explică naratorul emisiunii.

Laurențiu este o parte de bază a familiei, explică Bella, fiind cel care are grija de surorile sale și pe care Bella, îl considera ”capul familiei”.

A fost o emisiune plină de emoții, unde cele două familii și-au destăinuit stările, gândurile și emoțiile, în fața camerei.

Cele două familii păstrează legătura după schimbul de experiență din cadrul emsiunii TV.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax