Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Povestea lui Muck cel Mic revine pe scena Teatrului Prichindel din Alba Iulia. De ce să mergi cu copilul la spectacol

Publicat

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia readuce în fața micilor spectatori un spectacol de referință: Povestea lui Muck cel Mic, în regia lui Todor Valov.

Spectacolul se va juca în data de 25 și 28 februarie și este recomandat copiilor de la 3,4 ani în sus, dar și pentru părinți.

Actorii au făcut deja toate pregătirile pentru spectacol, care s-a jucat pentru prima dată în 2016.

Alba24 a discutat cu managerul Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia, Ioana Bogățan și cu actorul Mădălin Costea.

”Este un spectacol foarte frumos, a fost foarte mult jucat și foarte apreciat de juriile de specialitate. Am luat foarte multe premii cu acest spectacol așa că în luna februarie îi așteptăm pe toți cei care își doresc să vadă o poveste frumoasă, minunată, cu multă muzică, veselie… e genul de spectacol pe care dorești să îl mai vezi încă o dată, după ce l-ai văzut prima dată” a spus Ioana Bogățan.

Actorul Mădălin Costea spune că abia așteaptă să joace în Povestea lui Muck cel Mic, mai ales că este unul dintre primele lui spectacole ca actor de animație.

”Teatrul de animație este și pentru adulți. Sunt o mulțime de lucruri care ne afectează în viața de zi cu zi și cred că unul dintre cele mai bune moduri de a te destinde, de a te relaxa, este să vii la teatru, indiferent dacă e teatru dramatic sau teatru de animație, e un soi de tratament” a spus Mădălin.

Povestea lui Muck cel Mic este o poveste moralizatoare a modului în care aspectul exterior al omului nu se potrivește întotdeauna cu conținutul, cu sufletul și calitățile sale, precum gândirea, inteligența, bunătatea, compasiunea, corectitudinea…

„Noblețea naturii umane și puritatea spirituală a omului sunt virtuți care trebuie respectate nu numai în timpul romantismului european, al cărui reprezentant este Wilhelm Hauff.

Aceste valori umane sunt veșnice. Totuși, în timpul nostru, ele au devenit vagi, fiind mereu supuse agresiunii și cruzimii, fapt dezumanizant pentru societate” au transmis reprezentanții teatrului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax