Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Povestea unui bărbat infectat cu COVID care a ajuns pe secția ATI. A fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon

YouTube video

Publicat

Lupta pentru supraviețuire pe un pat de pe secția ATI, a unui pacient COVID, are un nume și un chip: Josef Balla un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca.

Acesta este unul dintre cei care a contractat virusul anul trecut, în luna noiembrie și deși s-a tratat acasă la indicațiile medicului de familie, boala a accelerat rapid și a ajuns pe secția ATI. 

La aproape un an de la lupta pentru viață, Josef Balla, a acceptat să vorbească despre perioada în care a fost internat.

Într-un clip postat pe YouTube, pe contul ROVaccinare, bărbatul a explicat în trei minute cum l-a afectat boala și care a fost salvarea sa.

Mai exact, acesta a stat o săptămână acasă, sub medicamentație, iar după 5 zile a chemat salvarea pentru că nu mai putea să respire.

Ajuns la UPU, a trebuit să aștepte mai bine de 4 ore până s-a eliberat un pat în ATI.

După ce a ieșit din ATI a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon, „Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon.”

Chinul a durat mai bine de două luni de zile. O lună și câteva zile în spital și încă o lună a mai folosit oxigenul acasă.

Toată familia s-a vaccinat. El și cele două fete s-au vaccinat cu Pfizer, iar soția cu Astra Zeneca. „În afară de vaccin, altă soluție nu avem. Este singura șansă să scăpăm.” a spus bărbatul în video-ul postat pe YouTube.

sursă: RoVaccinare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate