Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Un elev care a bătut și umilit o profesoară a fost ARESTAT! Premieră în justiția din România

Publicat

YouTube video

Unul elev implicat în agresarea unei profesoare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi tulburarea ordinii si liniştii publice. Părinții lui au anunțat că vor contesta decizia judecătorilor.

Polițiștii Teleorman l-au reţinut, miercuri seară, pe unul dintre cei trei elevi care apar pe înregistrarea făcută în şcoala din Poroschia, jud Teleorman în timp ce îți agresau fizic şi verbal profesoara de Cultură Civică.

Băiatul are 16 ani, este în clasa a opta și este acum urmărit penal pentru infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ceilalţi doi elevi care şi-au agresat profesoara sunt cercetaţi pentru aceleaşi infracţiuni, însă împotriva lor nu a fost luată măsura preventivă, ei neavând vârsta prevăzută de lege pentru astfel de măsuri.

Dosarul, care este coordonat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, a fost deschis după ce Politia s-a autosesizat ca urmare a apariţiei în spaţiul public a înregistrării în care se vede cum elevii o agresează pe profesoară şi îi interzic acesteia să părăsească sala de clasă la sfârşitul orei de curs.

În filmare au fost identificaţi trei elevi care participă la agresiune, respectiv unul care blochează uşa şi nu îi permite profesoarei să părăsească sala de clasă, altul care o agresează fizic şi încă unul care filmează şi o apostrofează pe profesoara de Cultură Civică.

Conform reprezentantei Inspectoratului Şcolar din județul respectiv, profesoara agresată este la primul an în învăţământ şi are câteva ore la şcoala din Poroschia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Constantin dumitrache

    vineri, 08.12.2017 at 13:25

    Pariti in loc de contestatie ,sar ocupa mai bine de educatie si de anturajul copiilor .De fiecare data am invatat sa filmam si sa dam vina pe profesori .Copii sunt lacrima de curati si numai de ota 10.Cu aceste metode invatamantul va merge mai ceva decat in Vest Pacat !!!!

  2. Observator

    duminică, 10.12.2017 at 13:50

    De la data evenimentului prezentat în articolul de mai sus s-au scurs ceva zile, timp în care alte două evenimente similare au avut loc; unul la Miercurea-Ciuc şi celălalt la Constanţa.
    Ceea ce este interesant, este tăcerea suspectă a organizaţiilor elevilor, Consiliul Naţional al Elevilor parcă se cheamă. Organismul amintit anterior s-a dovedit foarte activ în a pune presiune pe miniştri Dumitru şi Năstase în vederea obţinerii nişte drepturi (vezi statutul elevului sau eliminarea minimului de diferenţă la notă contestată în cazul examenelor naţionale).
    Acest fapt evidenţiază încă odată interesul elevilor pentru educaţie. Şcoală cât mai puţină, note cât mai mari şi cât mai multe facilităţi la examene.

  3. adrian

    marți, 12.12.2017 at 17:00

    Acesta este doar varful aisbergului, dar din pacate umilinta si batjocura au devenit atat de firesti pentru profesori incat le este si rusine sa se mai planga sau sa reclame abuzurile la care sunt supusi. Exemplu este saraca profesoara care indiferent cata bataie ar fi luat, ar fi vrut sa nu se stie. Ma surprinde totusi ca televiziunile nu au mai dat vina tot pe profesoara asa cum a facut dna director. Daca la cineva din minister sau din inspectorat i-ar pasa de ceea ce se intampla in invatamant, directoarea respectiva ar trebui sanctionata si demisa. Cu siguranta atitudinea ei a condus la asemenea degradare! Probabil ca a fost mituita bine de parinte, ea a mituit inspectoratul, care la randul sau are pile in minister. Sunt curios cine poate schimba asemenea sisteme sclerotice?

  4. cristina

    marți, 12.12.2017 at 22:26

    Ha, ha, ha! Cu siguranta toti elevii aia au 10 la cultura civica. Doar din cauza ca s-a distribuit pe internet mai se misca larvele infectioase din invatamant sa-si faca meseria! Cate inspectii a facut inspectoratul la cultura civica in ultimii 10 ani, doamna director? Cate inspectii ati facut dumneavoastra la aceasta ora si la multe altele? De cate ori ati verificat nivelul de cunostinte al elevilor la aceste ore si pe ce au luat notele de 10? Ati uitat ca rolul dumneavoastra ca director si al inspectoratului este sa verifice modul in care se desfasoara procesul de invatamant? Pentru asta va luati salariile in primul rand, nu ca sa stati in birouri si sa scrieti hartii frumoase, iar profesorii sa se omoare cu elevii. Daca directorii si inspectorii n-ar fi cu pile angajati, ar fi trebuit ca ministerul sa-i demita pe toti care zac amortiti pe pomana statului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax