Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un elev care a bătut și umilit o profesoară a fost ARESTAT! Premieră în justiția din România

avatar

Publicat

Unul elev implicat în agresarea unei profesoare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi tulburarea ordinii si liniştii publice. Părinții lui au anunțat că vor contesta decizia judecătorilor.

Polițiștii Teleorman l-au reţinut, miercuri seară, pe unul dintre cei trei elevi care apar pe înregistrarea făcută în şcoala din Poroschia, jud Teleorman în timp ce îți agresau fizic şi verbal profesoara de Cultură Civică.

Băiatul are 16 ani, este în clasa a opta și este acum urmărit penal pentru infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ceilalţi doi elevi care şi-au agresat profesoara sunt cercetaţi pentru aceleaşi infracţiuni, însă împotriva lor nu a fost luată măsura preventivă, ei neavând vârsta prevăzută de lege pentru astfel de măsuri.

Dosarul, care este coordonat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, a fost deschis după ce Politia s-a autosesizat ca urmare a apariţiei în spaţiul public a înregistrării în care se vede cum elevii o agresează pe profesoară şi îi interzic acesteia să părăsească sala de clasă la sfârşitul orei de curs.

În filmare au fost identificaţi trei elevi care participă la agresiune, respectiv unul care blochează uşa şi nu îi permite profesoarei să părăsească sala de clasă, altul care o agresează fizic şi încă unul care filmează şi o apostrofează pe profesoara de Cultură Civică.

Conform reprezentantei Inspectoratului Şcolar din județul respectiv, profesoara agresată este la primul an în învăţământ şi are câteva ore la şcoala din Poroschia.

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
4 Comentarii

4 Comments

 1. avatar

  Constantin dumitrache

  vineri, 08.12.2017 la 13:25

  Pariti in loc de contestatie ,sar ocupa mai bine de educatie si de anturajul copiilor .De fiecare data am invatat sa filmam si sa dam vina pe profesori .Copii sunt lacrima de curati si numai de ota 10.Cu aceste metode invatamantul va merge mai ceva decat in Vest Pacat !!!!

 2. avatar

  Observator

  duminică, 10.12.2017 la 13:50

  De la data evenimentului prezentat în articolul de mai sus s-au scurs ceva zile, timp în care alte două evenimente similare au avut loc; unul la Miercurea-Ciuc şi celălalt la Constanţa.
  Ceea ce este interesant, este tăcerea suspectă a organizaţiilor elevilor, Consiliul Naţional al Elevilor parcă se cheamă. Organismul amintit anterior s-a dovedit foarte activ în a pune presiune pe miniştri Dumitru şi Năstase în vederea obţinerii nişte drepturi (vezi statutul elevului sau eliminarea minimului de diferenţă la notă contestată în cazul examenelor naţionale).
  Acest fapt evidenţiază încă odată interesul elevilor pentru educaţie. Şcoală cât mai puţină, note cât mai mari şi cât mai multe facilităţi la examene.

 3. avatar

  adrian

  marți, 12.12.2017 la 17:00

  Acesta este doar varful aisbergului, dar din pacate umilinta si batjocura au devenit atat de firesti pentru profesori incat le este si rusine sa se mai planga sau sa reclame abuzurile la care sunt supusi. Exemplu este saraca profesoara care indiferent cata bataie ar fi luat, ar fi vrut sa nu se stie. Ma surprinde totusi ca televiziunile nu au mai dat vina tot pe profesoara asa cum a facut dna director. Daca la cineva din minister sau din inspectorat i-ar pasa de ceea ce se intampla in invatamant, directoarea respectiva ar trebui sanctionata si demisa. Cu siguranta atitudinea ei a condus la asemenea degradare! Probabil ca a fost mituita bine de parinte, ea a mituit inspectoratul, care la randul sau are pile in minister. Sunt curios cine poate schimba asemenea sisteme sclerotice?

 4. avatar

  cristina

  marți, 12.12.2017 la 22:26

  Ha, ha, ha! Cu siguranta toti elevii aia au 10 la cultura civica. Doar din cauza ca s-a distribuit pe internet mai se misca larvele infectioase din invatamant sa-si faca meseria! Cate inspectii a facut inspectoratul la cultura civica in ultimii 10 ani, doamna director? Cate inspectii ati facut dumneavoastra la aceasta ora si la multe altele? De cate ori ati verificat nivelul de cunostinte al elevilor la aceste ore si pe ce au luat notele de 10? Ati uitat ca rolul dumneavoastra ca director si al inspectoratului este sa verifice modul in care se desfasoara procesul de invatamant? Pentru asta va luati salariile in primul rand, nu ca sa stati in birouri si sa scrieti hartii frumoase, iar profesorii sa se omoare cu elevii. Daca directorii si inspectorii n-ar fi cu pile angajati, ar fi trebuit ca ministerul sa-i demita pe toti care zac amortiti pe pomana statului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Au crescut vânzările de maşini ecologice noi, cu peste 80%. Mărci preferate de români

avatar

Publicat

Au crescut considerabil vânzările de autoturisme ecologice noi. Cu 83,02% în primele patru luni din 2018. Cele mai multe maşini electrice au vândut, în România, Volkswagen, BMW şi Mercedes.

În perioada ianuarie-aprilie, au fost vândute 1.003 maşini ecologice, faţă de 548 în perioada similară din 2017, potrivit Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA), citată de Agerpres.

Din acest total, 238 erau autoturisme electrice 100%, echivalentul unui majorări de cinci ori (+417,4%) faţă de primele patru luni din anul precedent, iar 765 de unităţi hibrid (+52,4%).

În clasamentul celor mai comercializate autoturisme electrice 100%, în intervalul ianuarie – aprilie, primul loc a fost ocupat de Volkswagen, cu 96 de unităţi, urmat de smart (47 de exemplare), BMW (31), Mercedes Benz (19), Renault (14), Volvo (10), Audi şi Mitsubishi (câte 5 unităţi), Porsche (4) şi Kia (2).

De asemenea, cele mai multe autoturisme hibrid vândute în România, în perioada de referinţă, au fost înregistrate de Toyota (663 de unităţi), Kia (20) şi Audi (16).

Statistica APIA arată că, la nivelul anului trecut, ponderea autoturismelor electrice şi hibrid în totalul vânzărilor de unităţi noi a atins 2,2%, numărul acestora ajungând la 2.811 exemplare, în creştere cu 136,7% faţă de anul anterior.

Reamintim că din martie cei care vor să cumpere o maşină ecologică au la dispoziţie o nouă sesiune a programului „Rabla Plus”. Bugetul alocat acestui program se ridică la 120 milioane lei, valoare în care se pot acorda două tipuri de ecotichete.

O variantă de ecobonus este de 45.000 lei (10.000 de euro), dar nu mai mult de 50% din preţul de comercializare, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pur electric. De asemenea, se poate acorda un ecobonus în cuantum de 20.000 de lei (circa 5.000 de euro), dar nu mai mult de 50% din preţul de comercializare, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou electric hibrid cu sursă de alimentare externă, care generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 50 g/km.

Ministerul de resort estimează că, în 2018, românii vor cumpăra prin Programul „Rabla Plus” 2.000 de maşini electrice.

Accesarea programului nu este condiţionată de casarea şi radierea unui autovehicul uzat, iar prima oferită în cadrul Programului „Rabla Clasic” (de 6.500 de lei) se poate cumula cu ecotichetele prevăzute de Programul „Rabla Plus”, numai în cazul în care solicitantul va achiziţiona fie un autovehicul nou electric, fie unul electric hibrid plug-in.

surse: hotnews.ro, agerpres.ro

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Avertisment de la Protecţia Consumatorului. Ce trebuie să verificaţi atunci când cumpăraţi produse tip fast-food

avatar

Publicat

Atunci când cumpăraţi produse tip fast-food din magazinele sau restaurantele specializate, trebuie să vă asiguraţi că vânzătorul este echipat corespunzător, cu halat de protecţie, bonetă şi, mai ales, mănuşi de protecţie curate sau de unică folosinţă. Este atenţionarea transmisă de Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel

De asemenea, consumatorilor li se recomandă să verifice eticheta produsului şi ambalajul acestuia şi să compare preţul de la raft cu cel de pe bon, pe care să-l păstreze în cazul în care doresc să reclame calitatea produsului.

„Pentru a achiziţiona produse de tip fast-food care să nu le pună sănătatea sau poate chiar viaţa în pericol, consumatorii trebuie să ţină cont de câteva sfaturi: la cumpărarea produselor din carne/carne tocată să acorde atenţie deosebită la aspectul produsului, să urmărească modul de etichetare, să nu cumpere produse preambalate neetichetate, iar pentru cele comercializate vrac este obligatorie înscrierea, la locul de comercializare, a datei durabilităţii minimale/datei limita de consum şi a ingredientelor alergene”, spune Paul Anghel.

Ei îndeamnă pe oameni să refuze produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea şi modul de informare prin etichetare, să refuze produsele din carne pe care nu este înscrisă data de expirare sau dacă această este modificată sau depăşită şi să nu cumpere produse din carne tocată din locuri neautorizate, întrucât comerciantul respectiv nu poate asigura condiţiile optime de transport, depozitare şi comercializare şi nu poate elibera bon de casă cu care să fie justificată tranzacţia comercială şi riscă să achiziţioneze un produs neconform sau chiar nesigur care le poate afecta sănătatea.

„Trebuie urmărit, în cazul produselor alimentare, modul de expunere şi comercializare a acestora, pentru a observă unele indicii care pot să conducă la identificarea riscurilor pentru sănătate şi anume existenţa şi funcţionarea vitrinelor frigorifice în care sunt expuse alimentele,  integritatea ambalajelor, care trebuie să asigure protecţie pe timpul transportului, depozitării şi comercializării, precum şi etichetarea acestora, cu date referitoare la tipul produsului, originea acestuia, termenul de valabilitate”, mai spune directorul ANPC.

Un ultim sfat: “să solicite şi să păstreze bonul de casă pentru a putea proba în cazul în care, în mod justificat, doreşte să reclame calitatea/siguranţă unui produs”, precizează Anghel.

Reamintim că un copil de 3 ani a murit la spital, în Bucureşti, după ce ar fi mâncat, alături de părinţi, shaorma de la un fast-food în Capitală. Părinţii lui au avut nevoie de asistenţă medicală. În acest caz, Parchetul Tribunalului Bucureşti a declanşat o anchetă.

Procurorii spun că există suspiciunea unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, motiv pentru care cazul este considerat unul medico-legal.

surse: digi24.ro, news.ro

 

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Finanţelor amână cu trei luni dotarea magazinelor cu case de marcat electronice fiscale

avatar

Publicat

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) propune amânarea cu trei luni a aplicării sancțiunii prevăzută de lege pentru nedotarea cu noile aparate de marcat electronice fiscale, pentru a permite operatorilor economici să achiziționeze, să fiscalizeze și să testeze aparatele de marcat cu jurnal electronic.

Un proiect în acest sens a fost pus în dezbatere de MFP. Prevede suspendarea aplicării unor dispoziții și prelungirea unui termen prevăzut de Ordonanța de urgență a Guvernului nr.28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, precum și pentru modificarea şi completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.64/2007 privind datoria publică.

În cazul contribuabililor mari sau mijlocii sancțiunea pentru nedotarea cu noile aparate de marcat electronice fiscale se aplică începând cu 1 septembrie 2018 în loc de 1 iunie 2018, iar în ceea ce privește contribuabilii mici, aceasta se aplică de la 1 noiembrie 2018 în loc de 1 august 2018. După expirarea acestor intervale, sancțiunea poate fi aplicată doar pentru faptele săvârșite începând cu 1 septembrie 2018, respectiv 1 noiembrie 2018, după caz.

De asemenea, se amână cu trei luni, până la 1 noiembrie 2018, aplicarea sancțiunii prevăzută de lege pentru comercializarea de către distribuitorii autorizați a vechilor aparate de marcat, astfel încât, dacă va fi cazul, operatorii economici care își deschid noi afaceri sau puncte de lucru să poată achiziționa un aparat de marcat, în caz contrar aceștia riscând blocarea activității.

Totodată, se prelungește cu trei luni, până la data de 31 octombrie 2018, termenul limită până la care își mențin valabilitatea avizele/autorizațiile privind distribuția aparatelor de marcat electronice fiscale dotate cu rolă jurnal, termenul în vigoare fiind 31 iulie 2018.

În această perioadă de grație, organele de control urmează să realizeze acțiuni cu caracter preventiv și de îndrumare, în baza art. 151 alin.(4) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală.

Promovarea acestui act normativ este determinată în principal de:

– întârzierile producătorilor și distribuitorilor în pregătirea prototipurilor de aparate de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic și, implicit, de întârzierile în depunerea acestora împreună cu documentația aferentă pentru avizare tehnică la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică;

– procesele de implementare a noilor aparate de marcat, ulterioare avizării tehnice a prototipurilor, respectiv autorizarea distribuitorilor, producția noilor modele, aprovizionarea distribuitorilor, achiziția aparatelor de marcat și fiscalizarea acestora, care necesită mai mult timp și fac imposibilă punerea pe piață a aparatelor de marcat până la termenele prevăzute de lege pentru dotarea operatorilor economici;

– posibilitatea punerii în pericol a activității operatorilor economici, în condițiile în care prevederea legală în vigoare le interzice începând cu 1 iunie, respectiv 1 august, să utilizeze actualele case de marcat, iar aceștia nu pot, din motive care nu le sunt imputabile, să se doteze cu noile aparate de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic riscând în plus și aplicarea unor sancțiuni drastice, transmite MFP.

Potrivit ministerului, proiectul de ordonanță de urgență vizează şi diversificarea canalelor de distribuție și flexibilizarea procesului de vânzare a titlurilor de stat emise de MFP pentru populație prin intermediul unor instituții cu infrastructură și cu rețea de acoperire la nivel național.

Astfel, va fi autorizată Compania Națională Poșta Română în vederea tranzacționării titlurilor de stat către populație, urmând ca, ulterior, să fie aprobate normele tehnice de aplicare, instrucțiunile detaliate de vânzare și plata obligațiilor la scadență pentru aceste titluri de stat, similare cu cele în vigoare pentru unitățile Trezoreriei Statului.

În anul 2018, MFP va derula o campanie de informare și promovare a emisiunilor planificate. Plafonul indicativ pentru acest an este de aproximativ 4 miliarde de lei. Emisiunile de titluri de stat destinate populației în cadrul Programului TEZAUR ediția Centenar vor fi emise pe maturități de termen mediu. Nivelul dobânzii va fi stabilit prin raportare la randamentul titlurilor de stat cotate pe piața interbancară pentru maturitatea respectivă.

 

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ZILE LIBERE 2018: Românii se pregătesc pentru o nouă minivacanţă. Obligaţiile angajatorilor

avatar

Publicat

Unii angajaţi români vor avea parte de o nouă minivacanţă în acest an, la sfârşitul lunii mai. Va fi un weeekend prelungit, cu trei zile libere.

La sfârşitul lunii se sărbătoresc Rusaliile. În aceeaşi săptămână este şi 1 Iunie, Ziua Copilului, însă Guvernul susţine că nu va extinde perioada de libere pe o săptămână întreagă.

ZILE LIBERE până la sfârşitul anului 2018:

27 mai (duminică) şi 28 mai (luni), prima şi a doua zi de Rusalii

1 iunie (vineri), Ziua Copilului

15 august (miercuri), Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie (vineri), Sfântul Apostol Andrei

1 decembrie (sâmbătă), Ziua Naţională a României

25 decembrie (marţi) şi 26 decembrie (miercuri), prima şi a doua zi de Crăciun.

La acestea se adaugă două zile pentru fiecare dintre cele 3 sărbători religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decât cele creştine, pentru persoanele aparţinând acestora.

Angajatorii au obligația de a acorda aceste zile libere salariaților sau să acorde compensații angajaților care trebuie să se prezinte și în aceste zile la lucru. Salariații care trebuie să lucreze și în zilele nelucrătoare de sărbătoare legală sunt, în general, angajați ai unor unități medicale, unități de alimentație publică și unități de producție „cu foc continuu”. Liberele legale nu pot fi incluse în durata concediului anual de odihnă.

Acordarea zilelor libere se face de către angajator. Nerespectarea zilelor libere legale se sancţionează de către Inspecţia Muncii cu amenzi cuprinse între 5.000 şi 10.000 lei.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în ALBA, în săptămâna 21-26 mai şi de Rusalii: Ploi, furtuni, dar şi zile însorite. 28 de grade în weekend

avatar

Publicat

De

Vremea va fi la fel de capricioasă şi în această săptămână, cu înnorări accentuate şi ploi. Prima zi a săptămânii aduce câteva averse şi furtuni.

Week-endul se anunţă fără ploi şi cu temperaturi ce pot ajunge până la 28 de grade Celsius. Doar sâmbătă însă, pentru că duminică şi luni, adică de Rusalii, vremea se mai răcoreşte, cu maxime doar de 21-22 de grade Celsius.

Vă prezentăm mai jos prognoza meteo în perioada 21 mai-27 mai, în localităţi din judeţul Alba:

Luni, 21 mai

Alba Iulia: minime de 10 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Sebeș: minime de 11 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Oaşa: minime de 7 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Aiud: minime de 10 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Blaj: minime de 10 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Ocna Mureş: minime de 10 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Zlatna: minime de 10 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Abrud: minime de 9 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Cîmpeni: minime de 9 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Arieşeni: minime de 8 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Cugir: minime de 11 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Marţi, 22 mai

Alba Iulia: minime de 11 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; nori și soare

Sebeș: minime de 11 grade Celsius, maxime de 25 grade Celsius; nori și soare

Oaşa: minime de 8 grade Celsius, maxime de 13 grade Celsius; nori și soare

Aiud: minime de 11 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; vreme cu nori și soare

Blaj: minime de 11 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; vreme cu nori și soare

Ocna Mureş: minime de 11 grade Celsius, maxime de 25 grade Celsius; vreme cu nori și soare

Zlatna: minime de 11 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; nori și soare

Abrud: minime de 9 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; nori şi soare

Cîmpeni: minime de 9 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; nori şi soare

Arieşeni: minime de 8 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; nori şi soare

Cugir: minime de 11 grade Celsius, maxime de 25 grade Celsius; nori şi soare

Miercuri, 23 mai

Alba Iulia: minime de 12 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Sebeș: minime de 13 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Oaşa: minime de 9 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Aiud: minime de 13 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Blaj: minime de 13 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Ocna Mureş: minime de 13 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Zlatna: minime de 13 grade Celsius, maxime de 25 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Abrud: minime de 11 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Cîmpeni: minime de 11 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Arieşeni: minime de 10 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Cugir: minime de 13 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Joi, 24 mai

Alba Iulia: minime de 13 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; parțial însorit

Sebeș: minime de 13 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; parțial însorit

Oaşa: minime de 9 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; parțial însorit

Aiud: minime de 13 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; parțial însorit

Blaj: minime de 13 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; parțial însorit

Ocna Mureş: minime de 14 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; parțial însorit

Zlatna: minime de 13 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; parțial însorit

Abrud: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; parțial însorit

Cîmpeni: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; parțial însorit

Arieşeni: minime de 10 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; parțial însorit

Cugir: minime de 13 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; parțial însorit

Vineri, 25 mai

Alba Iulia: minime de 13 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Sebeș: minime de 12 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Oaşa: minime de 10 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Aiud: minime de 13 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Blaj: minime de 13 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Ocna Mureş: minime de 13 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Zlatna: minime de 13 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Abrud: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Cîmpeni: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Arieşeni: minime de 10 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Cugir: minime de 12 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse și furtuni

Sâmbătă, 26 mai

Alba Iulia: minime de 13 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Sebeș: minime de 13 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; însorit spre parțial noros

Oaşa: minime de 11 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; o aversă

Aiud: minime de 13 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; predominant însorit

Blaj: minime de 13 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; predominant însorit

Ocna Mureş: minime de 13 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; parțial însorit

Zlatna: minime de 13 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; parțial însorit

Abrud: minime de 13 grade Celsius, maxime de 25 grade Celsius; şanse de ploaie

Cîmpeni: minime de 12 grade Celsius, maxime de 25 grade Celsius; şanse de ploaie

Arieşeni: minime de 11 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; posibil o aversă sau furtună

Cugir: minime de 13 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; însorit spre parţial noros

Duminică, 27 mai

Alba Iulia: minime de 12 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; predominant însorit

Sebeș: minime de 12 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; predominant însorit

Oaşa: minime de 8 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; predominant însorit

Aiud: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; predominant însorit

Blaj: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; predominant însorit

Ocna Mureş: minime de 11 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; însorit

Zlatna: minime de 10 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; predominant însorit

Abrud: minime de 8 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; parţial însorit

Cîmpeni: minime de 8 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; parţial însorit

Arieşeni: minime de 9 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; posibil o aversă sau furtună

Cugir: minime de 12 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; predominant însorit

Luni, 28 mai

Alba Iulia: minime de 12 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; predominant însorit

Sebeș: minime de 12 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; predominant însorit

Oaşa: minime de 9 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; şanse de ploaie

Aiud: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; predominant însorit

Blaj: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; predominant însorit

Ocna Mureş: minime de 12 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; predominant însorit

Zlatna: minime de 11 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; predominant însorit

Abrud: minime de 10 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; şanse de ploaie

Cîmpeni: minime de 10 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; şanse de ploaie

Arieşeni: minime de 10 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; şanse de ploaie

Cugir: minime de 12 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; predominant însorit

sursa: accuweather.com

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate