Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, prezent la manifestările de 1 Decembrie. „Alba Iulia este un simbol important al Marii Uniri”

Publicat

florin iordachePreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache se află în aceste zile la Alba Iulia pentru  a celebra cei 98 de ani de la Marea Unire chiar în locul în care aceasta a fost înfăptuită. Va participa la manifestările de 1 Decembrie, însă va face şi vizite la organizaţiile PSD din Alba.

„Astăzi şi mâine am ales să fiu la Alba Iulia pentru că astăzi vreau să fiu alături de colegul şi prietenul meu Ioan Dîrzu, iar mâine am preferat să rămân la Alba Iulia pentru că, din punctul meu de vedere, Alba Iulia este un simbol al Marii Unirii. Măcar de Ziua Naţională ar trebui să trecem peste orgoliile personale, peste anumite chestiuni care se fac în campanie, ar trebui să demonstrăm că de 1 Decembrie, semnalul pe care trebuie să îl dăm în ţară şi în străinătate este un semnal de unitate. S-a demonstrat de fiecare dată că românii, indiferent de care au fost greutăţile, au trecut peste ele numai uniţi. De aceea eu am ales ca de 1 Decembrie să fiu la Alba Iulia”, a declarat Florin Iordache, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată de PSD Alba.

Pe lângă participarea la manifestările de 1 Decembrie, Florin Iordache va participa alături de echipa PSD Alba la mai multe acţiuni în judeţ.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax