Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Președintele CJ Hunedoara, ”pacient sub acoperire” la secția de Urgențe spitalului din Deva. Cum a fost tratat

Publicat

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor,  a verificat personal cum funcționează Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe Deva. Acesta s-a dus incognito la spital, cu hainele cu care lucrase în grădină și cu mască pe față. 

”Tocmai terminasem munca de acasă, în grădină, când am fost informat că un pacient în vârstă aștepta de mai bine de o oră și jumătate ca cineva să se ocupe de el” a scris acesta pe Facebook.

Deși le-a spus că se simte foarte rău, acesta nu a fost luat în seamnă timp de 45 de minute. ”Vizita” acestuia a fost și filmată.

 

”În ultimele luni, am primit numeroase sesizări în legătură cu modul în care sunt primiți și tratați pacienții care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Deva.

Cea mai recentă, sâmbătă seară. Tocmai terminasem munca de acasă, în grădină, când am fost informat că un pacient în vârstă aștepta de mai bine de o oră și jumătate ca cineva să se ocupe de el.

A fost momentul în care am decis să merg personal la UPU, să constat personal ce și cum se întâmplă acolo. Nu mi-am schimbat hainele, am pornit imediat spre spital. Era ora 21.30.

Din păcate, ajuns la UPU, majoritatea sesizărilor s-au confirmat.

„Pacientul” Nistor a primit același tratament: 45 de minute în care, deși le-am spus asistentelor că mă simt foarte rău și nu pot merge să-mi fac singur fișa de internare, nimeni nu m-a luat în seamă.

Această abordare trebuie să înceteze! Nu este posibil ca pacienții care ajung la „Urgență” să fie tratați în acest fel. Mesajul meu pentru personalul UPU este clar: ori își schimbă comportamentul, ori pleacă acasă!

Spitalul Județean are o echipă managerială răspunzătoare pentru ce se întâmplă în toate secțiile, iar Urgența este poarta de intrare.

Trebuie luate măsuri disciplinare legale împotriva celor care continuă să aibă atitudine nepotrivită față de pacienți.

Medicina și asistența medicală sunt profesii grele, pentru care este nevoie de multă dăruire, de empatie și, sigur că da, de pricepere.

Vreau ca în cel mai scurt timp, echipa din UPU să fie dată exemplu pozitiv. Investim milioane de euro în acest spital, în secții noi, în modernizări și dotări medicale.

Este momentul ca întreg personalul să înțeleagă că atitudinea față de pacienți trebuie să se schimbe!” a scris pe Facebook, președintel CJ Hundeoara.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Cetatean loial

    marți, 12.04.2022 at 15:42

    felicitari!
    cat castiga un doctor?
    5000 de euro?
    un infirmier?
    cine da legile?

  2. pilu

    marți, 12.04.2022 at 16:29

    Ori cu salarii mărite ori nemărite ăştia din spitale au acelaşi comportament.

  3. Gelu Stoian

    marți, 12.04.2022 at 16:44

    BAI Pilosu-le : Tu Ai Avut Parte de Aceeasi ” Grija „, Din Partea UPU, de la Spitalul de Urgenta din Alba Iulia, ca si nenea pres-ul CJ Hunedoara, care a Reluat METODA Jalnica, a Fostei MinisTRESE a Sanatatii PSD, InsomniACA care mai tarziu, nu s-a SFIIT sa primesca, in noua ei functie de Manager al Spitalului Judetean Baia Mare, un mic cadou=MITA de 120.000 Roni si de 10.000 euro, Faimoasa Haiduca a lui Pintea ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  4. Petru

    marți, 12.04.2022 at 20:33

    Și asemenea cazuri sunt multe.Le-au mărit lefuriile și tot nu-și fac treaba.Ba pe deasupra așteaptă și ,,atenția”.
    O noutate în sistem : tinerii absolvenții ( medicină ) nu mai pleacă să profeseze în străinătate pentru că salariile în țară s-au mărit. ACOLO TREBUIE SĂ LUCREZE ,AICI …..!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax