Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel: sărbătoarea Paștelui ne amintește de valoarea tradițiilor noastre (P)

Publicat

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, transmite mesaj de Paște 2024 pentru locuitorii județului: ”sărbătoarea Paștelui ne amintește de valoarea și puterea tradițiilor noastre”

”De două mii de ani, Iisus Hristos se jertfește pentru noi, pentru iertarea păcatelor. Să ne plecăm capetele și să ne deschidem inimile cu bucurie pentru a primi cum se cuvine Darul Lui!

Sărbătoarea Paștelui este un moment de reînnoire spirituală, de reafirmare a credinței noastre creștine și apropierea de Dumnezeu prin rugăciune.

Aici, în acest loc sacru – Mănăstirea Râmeț, pe drept cuvânt considerată Grădina Raiului din Apuseni, unde legătura dintre materie și spiritualitate se poate vedea cu sufletul smerit, dar plin de lumină și iubire, aducându-ne aminte de cuvintele Celui Înviat.


Astăzi, mai mult ca niciodată, sărbătoarea Paștelui ne amintește de valoarea și puterea tradițiilor noastre, de rădăcinile noastre comune și de responsabilitatea noastră de a le transmite mai departe generațiilor viitoare.

Într-o lume mereu în mișcare, aceste tradiții sunt o punte a trecutului nostru și reflectă identitatea noastră ca popor.

Rânduiala bisericii pentru Slujba Învierii Domnului să ne cuprindă pe toți într-o unitate sufletească desăvârșită alături de cei dragi.

Hristos a Înviat!”

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax