Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu: PSD şi-a ales preşedinte pe cel mai mare baron din partid

Publicat

YouTube video

atanasiu Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, susţine că partidul de guvernământ, PSD, şi-a ales preşedinte pe baronul baronilor din partid, Liviu Dragnea. Susţine că Congresul PSD nu a dus la niciun fel de modificare în bine al celui mai mare partid din România, ci la „instalarea celui mai mare baron pe care l-a avut, în funcţia de preşedinte şi mutarea tuturor <metehnelor> de la nivel local la nivel central”. De asemenea, Atanasiu spune că harta sărăciei din România corespunde cu harta baronilor PSD.

„PSD şi-a ales preşedintele pe care îl merită şi cu care se aseamănă şi anume Liviu Dragnea. În ultimii doi ani, PSD a avut o acţiunea politică de marketing foarte pronunţată în care a încercat să schimbe faţa fostului partid comunist, format din baroni. Au sfârşit printr-un congres prin care şi-au ales pe cel mai mare baron al PSD”, a declarat Teodor Atanasiu, duminică, la Alba Iulia.

„Cel care a condus unul dintre cele mai sărace judeţe ale ţării, Teleorman pe care l-a ţinut în sărăcie atâţia ani ca să-l poată conducă fără probleme a ajuns astăzi şeful naţional al PSD, partid care guvernează România. Au adus metoda de sărăcire a populaţiei, ca să fie cuminte şi să ne asculte, la nivel naţional. Este marea problemă a PSD. Nu este un partid reformat, şi-a schimbat doar părul, năravul ba”, susţine Atanasiu.

S-a referit la actualul lider PSD, ca la „motorul ordonanţei de migraţie a aleşilor locali” şi în opinia sa, „PSD a făcut ce a realizat UNPR în Parlament: a modificat decizia de vot a populaţiei şi a schimbat majorităţile. Asta s-a întâmplat cu Ordonanţa Dragnea”.

Prim-vicepreşedintele PNL a mai amintit că Dragnea a condus unul dintre ministerele importante ale Guvernului Ponta, cel al Dezvoltării şi a implementat o nouă metodă pentru finanţarea proiectelor publice: „puşculiţa de partid”.

„Toţi banii acordaţi pentru dezvoltarea România în epoca Dragnea au fost pe criterii politice. Foarte puţini primari şi localităţi conduse de edili care nu aveau legătură cu PSD au avut acces la această puşculiţă”, a subliniat Atanasiu.

În opinia sa, partidul de guvernământ a ajuns să conteste statutul de stat de drept al României. „Ponta şi Dragnea au ajuns să discute în felul următor. (…). Cine nu are dosar, nu-i bun la PSD. Dragnea este ales preşedinte al partidului cu o condamnare pe care o are în primă instanţă şi acum este în recurs, iar Ponta este menţinut prim-ministru, fiind trimis în judecată”.

Atanasiu mai spune că în acest context „congresul PSD nu a dus la niciun fel de modificare în bine al celui mai mare partid din România, ci la instalarea celui mai mare baron pe care l-a avut în funcţia de preşedinte şi mutarea tuturor „metehnelor” de la nivel local la nivel central”.

„E un semnal de alarmă pe care-l atrag, pentru că domnul Dragnea încearcă să arunce praf în ochii cetăţenilor, încercând să aducă doar câţiva tineri şi încercând să se ascundă în spatele lor”, a încheiat Atanasiu.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax