Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Prima inaugurare de autostradă din 2020: 5 km. S-a deschis circulația pe Autostrada Transilvania, la granița cu Ungaria

Publicat

Astăzi s-a deschis circulația pe o porțiune de 5 kilometri din Autostrada Transilvania, de la granița cu Ungaria.

Este vorba despre 5,3 kilometri de autostradă dintre Biharia și Borș, segment finalizat la finalul lunii iulie. Astfel se face legătura între A3 și autostrada M4 din Ungaria.

Traficul rutier pe tronsonul de autostradă dintre Biharia şi Borş, în lungime de 5,35 kilometri, a fost deschis vineri, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Acest tronson de autostradă face interconectarea Autostrăzilor A3 şi M4 (România – Ungaria), astfel deschizându-se un nou punct de trecere a frontierei între cele două ţări, Borş II.

Valoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia acestui tronson de autostradă, parte a Autostrăzii Transilvania, a fost de 145,663 milioane de lei fără TVA. Antreprenorul acestui obiectiv a fost asocierea Trameco SA – Vahostav -SK a.s. – Drumuri Bihor SA – Drum Asfalt SRL – East Watter Drillings SRL

Vama Borș 2 va fi al doilea punct de trecere a frontierei pe autostradă, cu 10 benzi pe sens: 6 pentru autoturisme și autocare și 4 pentru transport marfă.

Lucrările au început în 13 aprilie 2019 și au fost finalizate în 30 iulie 2020.

Potrivit sursei citate, deocamdată intrarea pe lotul Biharia-Borș se va face din DN 19, iar la primăvară vor începe lucrările pentru Biharia-Chiribiș, cu o lungime de 29 de kilometri. (Agerpres)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    vineri, 04.09.2020 at 15:57

    jenant, spectacol de prost gust. vinovatii pentru intarzieri ar trebui sa infunde puscaria

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax