Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Prima Sport: CFR Cluj a spulberat-o pe FC Argeș, în deplasare. Rezumatul meciului și scorul final

Publicat

CFR a făcut un nou pas mare spre titlu! În direct la Prima Sport 1, echipa lui Dan Petrescu a umilit FC Argeş în Trivale, scor 5-0, şi s-a distanţat la cinci puncte de FCSB, care are un meci crucial contra Universităţii Craiova (duminică, 19:30, în direct la Prima Sport 1).

De la 1-0 pentru CFR, aşa a început meciul de la Piteşti. Pe o acţiune simplă, cu degajare Letica şi deviere Debeljuh, Păun a preluat bine, a driblat scurt, a şutat şi mingea sa, deviată de Dobrosavlevici, l-a păcălit pe Greab. Era minutul 2 și campioana părea de neoprit.

Peste alte 18 minute, Honciu a pus mâna pe minge în careu, iar Chivulete a dictat penalty. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu siguranță de Deac.

În minutul 37, acelaşi Deac l-a servit pe Manea, iar bomba fundaşului dreapta s-a oprit în plasa porţii, moment din care ardelenii conduceau deja pe tabelă cu 3-0.

Şi, pentru ca repriza să fie una perfectă, Debeljuh, servit de Deac, a făcut 4-0 pe contraatac, când cele două echipe se pregăteau deja să meargă la vestiare pentru pauză.

Rezumatul poate fi urmărit aici:

YouTube video

Mulţumit în sfârşit, Petrescu a început să-şi odihnească jucătorii importanţi, dar nu înainte ca CFR să facă 5-0 în minutul 60, când Manea l-a lăsat singur cu poarta goală pe Debeljuh şi croatul nu a ratat.

Petrila a stabilit scorul final, 6-0 pentru CFR Cluj, în minutul 86.

Incapabilă să riposteze, FC Argeş a rămas cu gândul la returul semifinalelor Cupei României, cu FC Voluntari, şi are o apărare slabă în play-off: 23 de goluri încasate în opt meciuri!

Pentru CFR, succesul din Trivale e unul crucial, datorită căruia pune cinci puncte între ea şi FCSB înaintea deplasării roş-albaştrilor în Bănie.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gogu

    duminică, 08.05.2022 at 14:51

    fC aRGEȘ a devenit o slugă fidelă chefereului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax