Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VIDEO: Prima tură cu mașina pe lotul 3 FINALIZAT al autostrăzii A10, de la Decea la Aiud, înainte de recepție

Publicat

YouTube video

Asociația Pro-Infrastructura a făcut publică o filmare realizată din mașină, a lotului 3 al Autostrăzii A 10, de la Decea la Aiud, cu doar câteva zile înainte de recepția finală. Se poate observa că filmarea este realizată cu mașina mergând pe contrasens. La prima vedere, totul pare în regulă: autostrada este trasată și pare gata de a fi dată în folosință. 

Lotul 3  are 12,45 km urmează traseul de la intrarea în Aiud până la nodul de la Decea (km 41+250 – km 53+700). Pe acest tronson sunt două noduri rutiere, inclusiv bretele de acces, la Aiud (km 44+700) şi Unirea (km 53+200).

Constructor este Tirrena Scavi S.p.A (Societa Italiana per Condotte d’Acqua S.p.A), iar valoarea contractului este de peste 420 de milioane de lei (fără TVA). Chiar dacă este finalizat în întregime, pe lotul 3 din Autostrada Sebeş – Turda (A10) se va putea circula doar între nodurile rutiere Decea şi Aiud, adică pe circa 8,5 kilometri. Este porțiunea pe care o puteți vedea în video.

Restul lotului va putea fi deschis circulaţiei abia când va fi gata şi lotul 2 din autostrada Sebeş – Turda, între Sântimbru și Aiud, construit de asocierea greco – română Aktor – Euroconstruct Trading ’98.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax