Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a votat la secția din Micești. Ce mesaj a avut pentru cetățenii orașului

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a votat duminică, 9 iunie, la alegerile locale și europarlamentare, la secția din Micești. Acesta a votat în jurul orei 12:00. 

La ieșirea de la urne, primarul Pleșa, candidatul PNL Alba Iulia pentru încă un mandat la conducerea primpăriei a spus că a ”votat pentru continuitatea proiectelor, pentru a ridica nivelul de trai în comunitate și pentru o Europa unită”.

Este o zi frumoasă și sper din suflet ca albaiulienii să iasă și să voteze. Este foarte important ca un mare număr de oameni, cât mai mulți, să hotărască pentru noi.

Sper din suflet ca Alba Iulia și îmi doresc enorm să fie un moment de răscruce și în următorii patru ani să pornim ca un exemplu de bune practici pe drumul unui oraș european adevărat”.

De asemenea, Gabriel Pleșa a avut și un mesaj pentru cei care sunt nehotărâți cu privire la exercitarea dreptului la vot. Primarul i-a îndemnat să iasă la vot deoarece în ziua alergerilor ”viitorul este în mâinile lor”. a mai precizat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax