Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO | Primarul Mircea Hava, la Testul de Sinceritate: Priorități în administrație și buget în 2013, lucrări din Cetate și chestiuni politice

Publicat

YouTube video

Talk show-ul „Testul de Sinceritate” l-a adus în fața dumneavoastră în această săptămână pe primarul Mircea Hava. Alături de jurnalistul Dan Lungu, acesta a vorbit despre administrația orașului în anul 2013, proiecte și investiții în Alba Iulia, dar și despre politică, la nivel local și central, în contextul alegerilor din PDL ce vor avea loc la București în luna martie.

  • Prioritățile anului 2013.
  • Finalizarea proiectelor europene,  lucrări în Cetate, în special Latura de Vest.
  • Va fi aplicat „sistemul de gestionare a Cetății”
  • Întreținerea Cetății și sprijinirea financiară a Gărzii Cetății din banii contribuabililor  Garda Cetății costă aproximativ 15 miliarde de lei vechi pe an
  • Reacții la acuzațiile  legate de investiții și bani pentru diverse obiective din oraș, pentru care primarul a fost chemat de mai multe ori la DNA pentru a da declarații. Mircea Hava este hotărât să îi cheme pe cei care le-au lansat în instanță, pentru a-și face dreptate.
  • Bugetul pe anul 2013, care se află încă în dezbateri. Câți bani vor fi alocați pentru întreținerea și dezvoltarea iluminatului public, a spațiilor verzi, subvenții de la Primărie pentru transportul public. „
  • O creștere a prețului biletelor de autobuz cu 30% ar înseamna o subvenție aproape 0 de la Primărie. Dar ar scădea numărul călătorilor, iar cheltuiala crește din nou”.
  • Bugetul anului 2013 nu este un buget de criză: „tăiem de la anumite cheltuieli pentru a pune mai mult la investiții”.
  • Bazinul Olimpic: ”Aș vrea să îi întreb pe deputații de Alba ai Puterii, ce amendamente au depus vizavi de Bazinul Olimpic? De ce nu au depus? Țara asta nu înseamnă numai biserici”
  • Alegerile din PDL: va candida pentru o funcție de vicepreședinte al Biroului Permanent Național.
  • Ca președinte al partidului, îl susține pe Vasile Blaga.

Despre toate acestea, dar și alte subiecte interesante, veți putea afla mai multe vizionand declarațiile primarului Mircea Hava, în TESTUL DE SINCERITATE:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alexandru

    luni, 18.02.2013 at 09:03

    am urmarit cu atentie interviul.ce am concluzionat: orasul s-a dezvoltat pe datorie.toti banii au mers si merg in eterna noastra cetate. domnul sabau va primi bani publici pentru plimabtul cailor…cateva miliarde pe an.e putin tinand cont ca i-am dat pana acum cetatea cu totul, acum le platim si caii( alo domnu hava, garda poate fi executata si de politia locala,cu costuri mult mai putine)in rest nici un alt proiect pentru oras.ramane sa ne minunam de aceasta mirabuloasa cetate.si cu putin noroc o sa avem si bazin olimpic reparat, dar trebuie sa avem rabdare.si sa nu uit: cresc pretul la biletele stp.ciudat, nu a pomenit nimic de apa potabila incredibil de scumpa din iubitul nostru oras. si de miliardele pe care le da primaria pentru zonele verzi si toaletarea tuturor copacilor din oras( toaletare care nu s-a executat niciodata pana acum, iar in plina criza financiara ne-a cuprins harnicia… sa fie vorba de salprest la mijloc)

  2. Pingback: Şedinţa Colegiului Director PDL: Mircea Hava, susţinător declarat al lui Vasile Blaga | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax