Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava PREMIAT la Gala Internaţională a Premiilor de Excelenţă „DEMOS T.N.”

Publicat

premiu de excelena alba iulia Primăria Alba Iulia a fost premiată, sâmbătă, la Gala Internaţională a Premiilor de Excelenţă „DEMOS T.N.”, la categoria Administraţie. Premiul a fost înmânat primarului Mircea Hava, pentru că la Alba Iulia visul european a devenit realitate. Primăria Alba Iulia a atras fonduri europene în 5 ani, de cinci ori mai mari decât bugetele anuale proprii.

Sâmbătă, la Piatra Neamţ, în cadrul Galei Internaţionale a Premiilor de Excelenţă „DEMOS T.N.” s-a premiat excelenţa în educaţie, cultură, sport, administraţie, jurnalism, democraţie, antreprenoriat, spiritualitate şi românism, ong şi omul anului.

În acest an, la categoria Administrație, premiul a mers către Primăria Alba Iulia și a fost înmânat primarului municipiului Mircea Hava. Visul european a devenit realitate pentru Alba Iulia, care a reușit să atragă în 5 ani, fonduri europene de cinci ori mai mari decât bugetele anuale proprii. Municipiul cu 60.000 de locuitori a reușit să contracteze și să implementeze în ultimii 5 ani proiecte cu fonduri europene în valoare de 150 milioane de euro. Primarul municipiului, Mircea Hava a precizat faptul că „primul lucru pentru care s-au pregătit este viitorul val de fonduri europene”.

Premiul a fost primit de edilul din Târgu Neamţ Danieal Harpa, în numele primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava. Înainte de acordarea diplomei, participanţii la Gală au avut ocazia să vizioneze un filmuleţ de prezentare (de la minutul 1:44) cu oraşul Alba Iulia, în care s-a vorbit despre modul în care administraţia locală a reuşit să îşi îndeplinească visul european, la care orice oraş din ţară tânjeşte.

YouTube video

Gala Internaţională a Premiilor de Excelenţă „DEMOS T.N.” este o manifestare anuală dedicată personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite la nivel naţional şi internaţional şi care îşi propune extinderea recunoaşterii personalităţilor şi a proiectelor marcante.

sursa: ziarpiatraneamt.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Claudia

    marți, 07.04.2015 at 07:15

    Felicitări domnule primar!!! Suntem mandri de tine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax