Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Primele declarații ale primarului Gabriel Pleșa, la sediul PNL Alba. Ce spune despre victoria care se prefigurează

Publicat

Primarul Gabriel Pleșa a făcut primele declarații la sediul PNL Alba, în noapte de duminică spre luni. Candidatul PNL Alba Iulia a făcut o serie de declarații în urma numărătorii paralele realizate la sediul partidului. 

După mai bine de 20 de secții numărate, dintr-un total de 51, actualul primar are aproape 50% din numărul total de voturi valabil exprimate.

Gabriel Pleșa a vorbit despre campania politică, pe care a dus-o, dar mai ales despre campania politcă dusă împotriva sa.

Acesta a mai spus că trendul pe care se află în noaptea alegerilor și care îl indica ca și câștigător este un gir din partea cetățenilor.


De asemenea Gabriel Pleșa a vorbit despre viitorul Consiliului Local Alba Iulia, dar și despre echipa sa.

Întrebat de reporterul alba24.ro, dacă îl va accepta pe Voicu Paul pentru funcția de viceprimar, acesta a spus că nu acceptă acest lucru.

Momentan la Alba Iulia, numărătoarea paralelă continuă la sediul PNL Alba Iulia.

Vezi pe alba24.ro cum decurge numărătoarea paralelă la PNL Alba Iulia, pe link-ul de mai jos.

CITEȘTE ȘI: LIVE-TEXT: REZULTATE alegeri locale 2024 ALBA IULIA: cine câștigă PRIMĂRIA și Consiliul Local. Numărătoare paralelă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax