Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Primele declarații de la sediul PSD Alba Iulia, după închiderea urnelor la alegerile locale și europarlamentare

Publicat

Urnele de vot pentru alegerile locale și naționale 2024 s-au închis la ora 22.00. Asta înseamnă că principalele partide așteaptă primele rezultate. 

Reporterii alba24.ro sunt prezenți la sediul PSD Alba Iulia, unde vor obține primele declarații ale liderilor social democrați din oraș.

Primele declarații aparțin europarlamentarului PSD, Victor Negrescu.

Victor Negrescu a spus că a fost o zi importantă pentru democrația românească prin prisma participării românilor la vot. Mai exact a unui procent ridicat.

”Românii au mereu dreptate și am remarcat prin prisma sondajelor că PSD a obținut o victorie importantă la nivel național. Atât ce înseamnă alegerile la PArlamentul European, dar și în viitoarele Consilii Locale”, a declarat Victor Negrescu.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Interimatul

    luni, 10.06.2024 at 05:50

    Zdrasvîite tavarișci ! Iaca ca avind o conducere de doi lei ați cistigat 50 de bani în județ! Neavând capacitatea de selecție a oamenilor, poate fiind prea ocupat cu cariera proprie, interimarul conducător o da iar cu bita în balta la Alba Iulia dar mai ales la Sebeș a 4a oara cu același individ ,,catindat ! Onoarea cere o demisie și convocarea conferinței județene și locale unde consultind membrii veți învață politică !

  2. Abureală

    luni, 10.06.2024 at 07:03

    Demisia incompetenților!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax