Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Principele Nicolae, prezent la Alba Iulia. Realizează o campanie de informare a cetățenilor despre reciclare

Publicat

Principele Nicolae al României este prezent miercuri dimineața la Alba Iulia, unde realizează o campanie de informare a cetățenilor despre reciclare. 

„Acum două săptămâni am început acest proiect, să încercăm să conștientizăm cetățenii despre tot ce înseamnă reciclare. Facem un sondaj pe piață, în peste 100 de zone în Alba Iulia, pur și simplu să vedem ce înțelege cetățenii despre reciclare.

Vrem să înțelegem mai bine cum funcționează piața, ce înțelege fiecare cetățean, îndiferent de categoria de vârstă și ce probleme există. Cum poate să fie îmbunătățită comunicarea dintre Primărie, operatorul de salubritate și cetățeni.

Încercăm să angajăm mai multe persoane care să fie pe teren cu noi și care să transmită mai departe acest mesaj: trebuie să reciclăm împreună”, a transmis Principele Nicolae al României.

Principele Nicolae a spus că trebuie să fim mai conștienți despre tot ce înseamnă mediul.

„Cea mai mare problemă este gunoiul, pentru că nu reciclăm suficient. Acesta este primul pas”, a mai spus Principele Nicolae.

Acesta se va afla pentru următoarele săptămâni în Alba Iulia, în diferite puncte de colectare din municipiu, alături de voluntari, pentru a discuta cu cetățenii despre cum reciclează.

Cei care vor să facă parte din proiectul derulat de Asociația Principele Nicolae se pot alătura echipei la adresa de email contact@asociatiaprincipelenicolae.ro sau la numărul de telefon 0745.273273.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax