Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Promoția unui magazin din Alba Iulia a ajuns celebră pe TikTok și internet. Presa britanică: iată ”meal deal”-ul românesc

Publicat

Promoția unui magazin ”Dacia”, din Alba Iulia a ajuns celebră pe internet și cunoscută chiar și în Marea Britanie.

Este vorba despre o promoție care se găsește la casele de marcat, mai exact o sticlă de Coca- Cola și un pachet de țigări. 

Un video de doar câteva secunde postat de o tânără din Alba Iulia, pe Tik Tok, a adus cele două produse în atenția internațională.

În doar câteva zile, pe Tik Tok, video-ul a strâns peste 2 milioane de vizualizări, sute de mii de aprecieri, comentarii și distribuiri.

Videoul a devenit atât de viral pe internet, încât a ajuns și în atenția reporterilor de la LadBible, unul dintre cele mai mari site-uri din Marea Britanie.

De asemenea știre a mai fost preluată de metro.uk, dar și de birminghammail.

@lavidrg what a great deal! #foryou #balkan #balkantiktok #romania #romania🇷🇴 #balkans ♬ original sound – Bler


Reporterii alba24.ro au stat de vorbă cu cea care a postat videoul pe Tik-Tok-ul său. Este vorba despre userul lavidrg.

Mai mult de atât, reporterii alba24.ro au verificat autenticitatea ofertei și daca aceasta este reală.

Promoția încă este disponibilă la magazinele Dacia din Alba Iulia

La șase zile de la postarea video-ului pe Tik Tok, oferta încă există în magazinele Dacia din Alba Iulia. Mai exact la un pachet de țigări cumpărat clientul primește gratuit, o sticlă de suc.

Din câte se pare vânzătorii din magazin nu știau că oferta lor a ajuns celebră pe internet.

Cum a ajuns gluma de pe Tik Tok virală pe internet

Video-ul este o glumă despre viața balcanică și țările care fac parte din zona balcanică. Pentru cei nefamiliarizați, pe rețelele sociale există mii de glume despre stilul de viață din unele țări europene: de la promoții la magazine, la stilul vestimentar și obiceiuri din viața de zi cu zi.

Lavidrg a postat videoul pe 13 august, iar în două zile avea în jur de 200.000 de vizualizări, ceea ce a fost foarte mult pentru ea, deoarece video-urile ei nu aveau un impact atât de mare.

Situația s-a schimbat după ce a plecat din Alba Iulia în Rotterdam, Olanda. Din data de 15 după ce a ajuns în orașul olandez, videoul a devenit viral și în doar câteva zile a ajuns la peste 2 milioane de vizualizări.

La început tânăra a fost șocată când a văzut că o glumă a devenit atât de virală pe internet, a precizat pentru alba24.ro.

LadBible a comparat oferta cu meal deal-ul englezesc

În articolul dedicat de ziarul LadBible, reporterii compară în glumă oferta magazinului din Alba Iulia cu ofertele de tipul ”Meal Deal”  din Marea Britanie.

De obicei ”meal deal” este o promoție care se vinde în mare parte din magazinele englezești și constă într-o băutură, un sandwhich, și o gustare. De obicei se cumpără pentru masa de prânz și fac parte din obiceiurile englezești.

Reporterii spun că dacă englezii erau deranjați până de curând de ofertele din magazine, în România ”meal deal” -ul este cu totul la un alt nivel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vaile

    duminică, 20.08.2023 at 22:04

    si anaful ce face de ce nu verifica modul de implementare a promotiei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax