Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Protest al revoluționarilor din Alba, împotriva situației în care a ajuns România în 28 de ani

Publicat

YouTube video

O parte a revoluționarilor din Alba, în frunte cu liderul local al revoluției din 1989, Mihai Babițchi, au protestat joi în fața Instituției Prefectului față de situația în care a ajuns România după 28 de ani. Este vorba, în principal despre legile justiției. Cei câțiva revoluționari au vorbit despre dezamăgire, despre clientelism politic și despre îndepărtarea față de idealurile care i-au scos pe oameni în stradă acum 28 de ani. 

”Am promis visul nostru din acea noapte, că în România va domni dreptatea, libertatea, justiția, va exista un stat de drept, va fi promovată numai competența profesională, inteligența, și nu clientelismul politic, cum se întâmplă astăzi (…) Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae, Florin Iordache… Știm cine sunt. Eugen Nicolicea care este parlamentar din 1992 a fost plantat ca o larvă de Ion Iliescu ca să apere interesele acestei cohorte de bandiți care conduc țara. Ieșim în stradă acum… Înainte de a ieși în stradă, ieșiți la vot. Iată ce am făcut, scârbiți de ceea ce se întâmplă, nu ne-am dus la vot și am permis acestor tipi care sunt organizați să pună mâna pe puterea politică și economică. Vedeți că nu se mai poate face nimic!” a spus Mihai Babițchi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pp

    joi, 21.12.2017 at 11:57

    Respect, domnilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax