Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Protest cu gunoi de grajd în fața Prefecturii Alba. Localnici din Apuseni cer repararea unui drum, afectat de inundații

Publicat

Mai mulți localnici din Apuseni au protestat vineri, 8 decembrie, în fața Prefecturii Alba. Aceștia sunt nemulțumiți de starea drumului DN 74 A, care a fost avariat de indundațiile din anul 2021. 

De atunci, drumul s-a degradat, iar localnicii spuns că autoritățile nu au făcut nimic pentru a-l repara.

Protestatarii au venit la Alba Iulia, în fața Prefecturii și a Consiliului Județean Alba, cu mai multe mașini, dar și cu o camionetă plină cu gunoi de grajd.

Localnicii din Apuseni care au venit la Alba Iulia fac parte din mai multe asociații și organizații din zonă.

Când aceștia au apărut în fața Prefecturii Alba erau deja așteptați de jandarmi și polițiști. Localnicii au intrat la discuții cu autoritățile județene.

”Data viitoare când vom veni de la munte, vom veni mai bine pregătiți. Nu este normal ca DN 74 să fie sub orice critică datorită incompetenție administrației, județene. Nu este normal să stăm în Munții Apuseni, în asemenea bogății, și noi să murim în accidente rutiere din cauza faptului că nu intervin.

Mint frumos și ne aburesc că datorită aprobărilor, datorită legilor nu se poate interveni, și ne-au promis că vor interveni în cel mai scurt timp posibil. Sperăm să se și țină de curând, dar mă îndoiesc”, a declarat unul dintre localnicii prezenți la protestul din fața prefecturii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 08.12.2023 at 13:47

    Nu-l deranjaţi pe Dumitrel acum în prag de întocmire a listelor cu parlamentari, că greşeşte şi-l dau jos dacă nu iese cum trebuie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax