Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO PROTEST cu zeci de mașini la Alba Iulia: Șoferi nemulțumiți de starea carosabilului pe DN 75 între Câmpeni și Turda

Publicat

Zeci de șoferi s-au adunat cu mașinile, vineri dimineața, la Alba Iulia, la un protest privind drumul național 75 între Câmpeni și Turda.

Aceștia doresc să atragă atenția asupra stării proaste a carosabilului, în condițiile în care este vorba despre un segment de drum național.

În jurul orei 10.20 protestatarii au venit la Alba Iulia cu mai multe mașini. De la intrare în oraș, au început să claxoneze și ulterior au ajuns la sediul Prefecturii Alba.

La fața locului sunt echipaje de poliție și jandarmi.

În jurul orei 10.35, aceștia au ajuns în zona parcării de la capătul străzii Octavian Goga spre Bd. Încoronării, unde au fost blocate ambele sensuri de mers.

Reprezentanți ai protestatarilor depun o petiție la Prefectura Alba, prin care să atragă atenția asupra stării deplorabile a DN75.

UPDATE: În fața sediului Prefecturii Alba, aceștia au fost primiți de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.


 

Marșul de protest a fost numit de organizatori ”Caravana Drumului Rușinii – DN75”.

Șoferii au plecat de dimineață din Cluj, Turda, Sălciua, Lupșa, Câmpeni, potrivit itinerariului marșului, iar petiții vor fi depuse atât la Prefectura Alba, cât și la Prefectura Cluj.

Protestatarii cer modernizarea DN75 și nu ”cârpirea lui”.

Anterior organizării acestei acțiuni, inițiatorul acesteia, Irimie Emil Popa, a deschis o petiție online ce a adunat peste 3000 de semnături.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax