Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Protest în Parlament, împotriva coaliției PSD-PNL-UDMR. George Simion, pus și el la punct: ”Plecați, vă faceți de rușine”

Publicat

Scandal în Parlament. Trei protestatari împotriva noii coaliții de guvernare, formată din PSD –  PNL și UDMR, care astăzi va primi votul în Parlament, au afișat un banner pe care scria ”Tot voi” și apoi, după ce li s-a luat bannerul, s-au aruncat pe jos.

Evenimentul a fost organizat, printre alții, de Marian Rădună, de la organizația civică #Rezist. Aceștia au afișat mesajul ”Tot voi?” făcând referire la noul Executiv care va fi format din PNL, PSD și UDMR.

În momentul intervenției celor de la pază, protestatarii s-au aruncat pe jos. ”Vă rog să îmi arătați unde scrie că nu avem voie să protestăm” a spus una dintre femeile aflate la protest.

În zonă a intervenit și George Simion, care le-a cerut să ”zică și de Klaus Iohannis”, însă protestatarii i-au cerut să plece și să îi lase în pace.

”Vă faceți de rușine! Ați luat scena destul, vă rog să plecați, vedeți-vă de treabă, faceți și legi, nu doar scandal, respingem orice asociere cu acest om. Sunteți ca un copil de grădiniță. Ne delimităm ca societate civilă de orice mesaj aveți” i-a spus una dintre protestare lui Simion.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 25.11.2021 at 13:25

    Bine zis, cu toate ca mai erau multe de zis. Guvern de acoperiti !

  2. Rusine

    vineri, 26.11.2021 at 07:24

    Altadata,daca erai gica contra, te rostogoleau cu roata. Acu, nici nu te mai baga in seama.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax