Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Protest inedit al unei echipe de fotbal din Alba, față de arbitraje. Jucătorii s-au așezat pe jos timp de un minut

Publicat

Fotbaliștii echipei Viitorul Roșia Montană au ales să protesteze la adresa arbitrajelor de care au avut parte în ultimele etape. Astfel, după primul fluier al arbitrului, s-au așezat pe jos și au refuzat să joace timp de un minut.

C.S. Viitorul Roșia Montană este o echipă de fotbal care activează în Seria 1 a Ligii a 5-a, județul Alba.

Duminică, 14 mai, aceștia au disputat, în deplasare, o partidă împotriva echipei Industria Galda de Jos 2, meci contând pentru etapa cu numărul 15 a Ligii a 5-a.

În semn de protest față de maniera în care consideră că au fost arbitrați în două dintre precedentele partide, fotbaliștii din Roșia Montană au decis ca după startul meciului să se așeze pe jos și să refuze jocul timp de un minut.

Adversarii lor au dat dovadă de fair-play, iar în semn de respect față de adversarii lor, au așteptat ca aceștia să se ridice până să pornească primul atac.

„Am făcut acest protest din pricina arbitrajelor de care echipa noastră a avut parte la partidele din acest retur de campionat pe care le-am jucat în compania celor de la AFC Micești și Șoimii Vințu de Jos.

Suntem o echipă la început de drum, cu puține șanse la victorie, dar nu dorim ca aceste șanse să ne fie luate de către brigada de arbitrii. Arbitrajele de care am avut parte pun o bilă neagră pentru organizatorii competiției.

Noi, o echipă la început de drum, nu ne dorim favoruri sau alte lucruri care nu ni se cuvin.

Vrem doar să fim tratați cu respect, pentru că la fel ca și celelalte echipe, plătim baremul de arbitraj, facem deplasări pe banii noștri și facem numeroase eforturi pentru a practica acest sport iubit de oameni de pe tot globul pământesc”, a declarat pentru Alba24 căpitanul echipei, în numele Consiliului Administrativ al Clubului Sportiv Viitorul Roșia Montană.

Cele două partide la care fotbaliștii de la Viitorul Roșia Montană s-au simțit nedreptățiți de maniera de arbitraj au fost oficiate de către:

CS VIITORUL ROȘIA MONTANĂ – AFC MICEȘTI

  • Șerdean Florin – central
  • Popa Alin – A1
  • Sima Dragoș – A2

AFC ȘOIMII VINȚU DE JOS – CS VIITORUL ROȘIA MONTANĂ

  • Gligor Sergiu – central
  • Brînde Florin – A1
  • Matei Răzvan – A2

foto: Facebook C.S. Viitorul Roșia Montană

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax