Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Protest la o firmă din Aiud. Muncitorii au oprit lucrul joi, la fabrica de încălțăminte din oraș

Publicat

Protest la o firmă din Aiud. Muncitorii au oprit lucrul joi, 15 februarie, la fabrica de încălțăminte Galway Sport Aiud. Aceștia sunt nemulțumiți de salarizare și de condițiile de lucru. 

Protestul spontan a izbucnit în interiorul fabricii, în jurul orei 10.00. Apoi, muncitorii au ieșit din fabrică, în fața clădirii. În jurul orei 14.00,  angajații erau în curtea interioară a firmei.

Din primele informații aceștia sunt în negocieri cu patronii firmei.

Alba24 a încercat să contacteze reprezentanții fabricii, însă conducerea era în ședință.

Compania a fost înființată în anul 2001 în vederea exernalizării activității de producție încălțăminte: croit, cusut, finisaj si asamblat.

Firma face parte din grupul controlat de Mondeox Spa, care mai are unități de producție în Europa. Mondex Lytos este o marcă foarte cunoscută pentru boncancii utilizați de iubitorii de drumeții pe care îi produce.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    joi, 15.02.2024 at 15:47

    Mă bucur că există atitudine şi nu mai stă românul în ţara sa cu capul plecat.Continuaţi !

  2. Corect

    joi, 15.02.2024 at 21:23

    Continuați cu pensiile speciale și puneți taxe la privați, o sa pună lacătul tot mai mulți antreprenori corecti care nu pot duce povara taxelor,păcat ca acești oameni or sa plece din țară, care mai sunt în putere ,intr-un an se vad roadele lăcomiei statului ,multe firme mijlocii închid.

  3. Vasile Vasile

    vineri, 16.02.2024 at 10:51

    Sunt italienii care își bat joc de români cu salarii minime și norme de muncă greu de realizat. Dar ei fac profituri uriașe. L-am văzut pe Ciolacu invitând italieni să facă afaceri în Ro. dar nu l-am auzit încurajând sau ajutând pe români să devină antreprenori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax