Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Protestul fermierilor și transportatorilor din Alba. Un convoi de tractoare se îndreaptă spre Alba Iulia

Publicat

Protestul fermierilor și transportatorilor ajunge și la Alba. Mai mulți fermieri din zona Blaj protestează luni la Alba Iulia.

Convoiul a plecat de dimineață dinspre Blaj, potrivit unor imagini postate pe Facebook. În video se observă mai multe tractoare, care formează un convoi.

Convoiul se îndreaptă spre Alba Iulia, unde se pare că există o solicitare pentru autorizarea protestului, depusă la primărie.

Informația a fost confirmată de autorități, care monitorizează situația.

Reprezentanții primăriei erau de dimineață în discuții cu reprezentanții fermierilor, exact pentru autorizarea protestului.

UPDATE: Protestul va avea loc de la ora 11, la Prefectură. Viceprimarul din Alba Iulia, Marius Filimon, a declarat pentru Alba24 că protestul a fost autorizat în această dimineață.

Fermierii și transportatorii din România protestează de câteva zile împotriva majorării accizelor la carburanți și a prețurilor la RCA.

De asemenea, ei cer compensații și susținere din partea statului pe diferite domenii: creșterea animalelor, plata despăgubirilor pentru calamități și multe altele.

Ei au purtat mai multe negocieri cu Guvernul, care însă au eșuat. Astfel, protestele transportatorilor și fermierilor continuă, pentru a șasea zi la rând.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vaile

    luni, 15.01.2024 at 12:20

    a venit timpul sa conduca si cei ce lucreaza nu doar teoreticienii, blocati fratilor soselele ca doar voi le-ati platit ca altfel astia ne iau de fraieri cred ca tara asta este doar a lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax