Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Provocarea unei familii celebre de vloggeri, la Alba Iulia: Ce poți să faci cu 100 de lei ca turist, în Cealaltă Capitală

Publicat

O familie celebră de vloggeri, Familia Melimi, a avut parte de o provocare inedită la Alba Iulia: cum să supraviețuiești, timp de 24 de ore, ca turist, doar cu 100 de lei. În doar două săptămâni, cele două video-uri postate pe Youtube, cu provocarea din Alba Iulia, au strâns aproape jumătate de milion de vizualizări. 

Mai exact, timp de 24 de ore familia s-a împărțit în două echipe. Echipa tatălui a primit 100 de lei să se descurce în Alba Iulia, iar echipa mamei a primit un buget nelimitat.

În aventura lor prin Alba Iulia aceștia au fost acompaniați de mai mulți prieteni, tineri din oraș, fani ai familiei Melimi. În timp ce mama a mers la un hotel de patru stele din oraș, soțul Melimi, a avut parte de o vizită cu un buget mai redus.

YouTube video

Acesta a vizitat Cetatea Alba Carolina, Catedrala Încoronării, alături de mai multe obiective turistice din zonă. La un moment dat Mircea s-a oprit la una din căruțele din Cetate, unde se vând clătite uriașe.

Tatăl familiei a vrut să cumpere clătite, dar pentru a nu plăti a vândut el mai multe clătite și a primit unele gratis. Când a venit seara, cei din familie care au avut buget doar de 100 de lei, nu s-a cazat la hotel ci au fost primiți de o familie din Alba Iulia.

Între timp, mama din familia Melimi, a mers la un hotel de patru stele și au mâncat la un restaurant din Cetatea Alba Carolina.

YouTube video

De asemenea, cele două grupuri au mai fost și prin centrele comerciale din Alba Iulia, iar toată aventura de 24 de ore, din orașul Marii Uniri s-a terminat cu o pizza, la unul din restaurantele care fac acest tip de mâncare.

sursă video: Youtube – Familia Melimi, sursă foto: captură ecran.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    marți, 15.03.2022 at 20:15

    Daca si eu cu sotia mea am ” juca „-n rolul de vlogger ” sarac, la Paris (stiu binisor sa ma descurc in franceza ) cu 100 lei: cca 3,5 = 28 euro si 57 centi, cate obiective turistice as putea vizita, unde as putea fi gazduit de o familie amabila, si ce a-si manca ? Cam cate zile ??

  2. Biruri

    miercuri, 16.03.2022 at 08:19

    Au mers pe jos, ca daca erau cu masina, plateau parcarea, tichet pt pubela de gunoi, aerul respirat si alte viitoare taxe la primarie si ramineau si datori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax